Uusi kiinalainen rengasmerkki tulee Suomen markkinoille

Uusi kiinalainen rengasmerkki tulee Suomen markkinoille

19.08.2015

Syksyllä ostettavien talvirenkaiden valikoima laajenee, kun kiinalaisen Trianglen renkaita ja vanteita voi ostaa nyt Suomesta.

Kiinalainen Triangle on ollut Suomessa jo tuttu merkki, sillä sitä on käytetty paljon maansiirtokoneissa. Nyt suomalainen Vannetukku teki maahantuontisopimuksen Trianglen kanssa ja alkaa myydä ja välittää renkaita suoraan.

Syksyllä markkinoille tuodaan Trianglen talvirenkaat sekä maansiirtorenkaat sekä keväällä uudet Euroopan sääolosuhteisiin suunnitellut kesärenkaat.

Triangle on kiinalainen, niinsanottu halpismerkki, sillä renkaat maksavat jonkin verran vähemmän kuin laatumerkit. Tekniikan Maailman kesärengasvertailussa Trianglen renkailla jarrutusmatka oli viisi metriä pidempi kuin testivoittajalla. Rengas pärjäsi testissä kuitenkin ihan kohtuullisesti eikä ollut testin huonoin.

Trianglea on pystynyt tilaamaan suoraan nettikaupasta, mutta tästä lähtien sitä saa myös liikkeistä.

Suomalainen renkaita ja autonvanteita myyvä Vannetukku kyy vanteita myös Ruotsiin. Ruotsin markkinat ovat kasvaneet viime aikoina niin lupaavasti että yhtiö aikoo laajentaa pian myös Norjaan.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun