Renkaiden ostaminen ulkomailta

Renkaiden tilaaminen ulkomailtaTaloussanomat on esimerkinomaisesti selvittänyt, paljonko eräät renkaat maksoivat eurooppalaisissa verkkokaupoissa. Halvimmat renkaat olivat saksalaisella verkkosivulla. Suomea edullisemmin renkaat saisi myös Sveitsin, Tanskan ja Ruotsin nettikaupoista. Hintatietoisten suomalaisten rakastamassa Virossa renkaiden hinta taas oli kalliimpi kuin Suomessa. Kaikista kalleimman hinnan renkaista maksoivat eteläeurooppalaiset. 

Monet verkkokaupat tarjoavat sopimusyrittäjää tekemään asennuksen ostajan kodin lähistöllä. Asennuspalveluiden hinnoissa on jonkin verran eroja, joten niitä kannattaa myös vertailla. Kovin kauan kotoa ei kuitenkaan kannata asennuksen perässä ajaa. Asennus maksaa Suomessa noin 60 – 100 euroa. Yleisesti arvioituna renkaiden tilaaminen ulkomailta kannattaa vain, mikäli osaa itse asentaa ne. Asennuspalvelu on usein halvempaa, jos hankkii myös renkaat asennusliikkeen kautta.

Tilaa renkaat ulkomailta edullisesti:

Yhteensä: 8 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aurora
Avon
BF Goodrich
Barum
Bridgestone
Continental
Cooper
Debica
Dunlop
Falken
Firestone
Fulda
Gislaved
Goodride
Goodyear
Hankook
Kleber
Kormoran
Kumho
Linglong
Marshal
Matador
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Riken
Sava
Semperit
Toyo
Uniroyal
Vredestein
Yokohama
Poista kaikki suodattimet

Toimitusmaksuja ja -ehtoja, takuuasioita sekä palautus- ja reklamaatioasioita kannattaa tutkia ennen kuin tilaa renkaat ulkomailta. Netissä toimii useita suomenkielisiä rengaskauppoja, joista voi tilata renkaat ulkomailta. Näitä ovat esimerkiksi rengas-online.com ja tyremate.fi. Netissä näiden rengaskauppojen vertailu on helppoa. Verkossa voi myös rauhassa vertailla renkaita ja valita omaan tarpeeseen sopivimmat renkaat tutkimalla tuotetietoja ja muiden kokemuksia. Parhaissa netin rengaskaupoissa on sellainen hakupalvelu, ettei ostajan tarvitse tietää muuta kuin auton merkki ja vuosimalli. Hakukone hoitaa loput!

Rengas-Online

Tyremate eli renkaatvaihtoon.fiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun