Talvirenkaat netistä

Anna autosi rekisterinumero: (näet suoraan sopivat renkaat)

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aurora
Avon
BF Goodrich
Barum
Bridgestone
Continental
Cooper
Debica
Dunlop
Falken
Firestone
Fulda
Gislaved
Goodride
Goodyear
Hankook
Kleber
Kormoran
Kumho
Linglong
Marangoni
Marshal
Matador
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Riken
Sava
Semperit
Star Performer
Sunny
Toyo
Uniroyal
Viking
Vredestein
Wanli
Yokohama
Poista kaikki suodattimet

Talvirenkaat autoonInternetin kautta on helppo tutustua talvirengasvalikoimiin kaikessa rauhassa. Netti rengaskauppoja on monia, joissa on paljon valinnanvaraa. Tutustutaanpa hieman tarkemmin muutamaan tällaiseen nettikauppaan. Tarkoituksena on antaa lukijalle peruskäsitys siitä, minkälaisia mahdollisuuksia nettikaupat tarjoavat. On jokaisen oma valinta, mitä kauppaa kukin käyttää.

Osoitteessa renkaat-netista.fi voit tutkiskella laajaa rengastarjontaa ja -valikoimaa. Yhtiön taustalla on vankkaa osaamista maahantuonnista, markkinoinnista ja verkkokaupasta. Yrityksellä on osaamisestaan todistuksena yli 20 000 tyytyväistä asiakasta. Yhtiö työllistää yhteensä 25 henkeä, sekä tietenkin eri kuljetusliikkeitä. Pääasiallisena jakelualueena toimii Suomi. Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähtevät keskusvarastolta päivittäin. Asiakkaille on tarjolla selkeät ja turvalliset vaihtoehdot. Monet arvostavat tuotteiden edullista hintaa, helppoa ostamista, laajaa tuotevalikoimaa, edullisia maksuehtoja sekä täsmällisiä toimituksia. Yhtiön toiminnan perusajatuksena on erinomainen asiakaspalvelu ja kilpailukykyisten tuotteiden tarjoaminen.

Talvirenkaita voit ostaa suoraan netistä seuraavista verkkokaupoista:

Nettiosoitteessa http://www.rengaskaupat.fi/ pääset tutustumaan luotettavaan suomalaiseen netti rengaskauppaan. Yhtiöllä on takana pitkä kokemus rengasalalta. Talvirengasvalikoimiin kuuluu kattava valikoima renkaita henkilöautoihin, maastureihin, crossover-autoihin sekä pakettiautoihin. Hinnat ovat kilpailukykyisiä. Valikoimasta voi valita mieleisensä kitkarenkaat tai nastarenkaat. Palvelu toimii turvallisesti suomen kielellä (mukaanlukien mahdolliset takuuasiat). Tarvittaessa kaupat voidaan tehdä myös muilla kielillä (englanti ja ruotsi). Yhtiöstä saa aina asiantuntevaa palvelua. Myös renkaiden asennustyöt hoidetaan rautaisella ammattitaidolla. Tutustu sivuihin netissä ja tee hyvät rengaskaupat!

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt kasvava ketju. Suomessa on yli 80 Vianor-myyntipistettä ympäri maan, Helsingistä aina Kemijärvelle saakka. Autorengasketjulla Vianor löytyy myös nettiosoitteesta: http://vianor.fi. Vianorista löytyy kattava valikoima talvirenkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä moottoripyöriin. Valttikorttina Vianorilla on mittavilla sisäänostoilla saavutetut hintaedut ja kattavat, aina saatavilla olevat tuotevalikoimat. Vianor-myymälät tarjoavat myös erilaiset autoiluun liittyvät tuotteet kuten vanteet, akut ja iskunvaimentimet. Vianor tarjoaa lisäpalveluita autoilijoille. Rengas- ja vanneasennusten lisäksi Vianor-myyntipisteissä asiakas voi tarkistuttaa ohjauskulmat, huollattaa ilmastoinnin tai vaikkapa vaihdattaa öljyt ja iskunvaimentimet. Vianor tarjoaa asiakkailleen myös Rengashotellipalvelua, eli asiakas voi jättää "väärän vuodenajan" renkaansa Vianorin säilytykseen. Vianor hoitaa rengashotelliasiakkaiden renkaiden käsittelyn, pesun, varastoinnin ja asennukset. Vianorin verkkokauppa on auki joka päivä ympäri vuorokauden ja jokaisena viikonpäivänä. Nyt voit hoitaa Internetin kautta myös ajanvaraukset Vianorin muihin palveluihin helposti ja kätevästi.

Talvirenkaita saa myös osoitteesta http://www.euromaster.fi/. Täältä löydät laajan valikoiman talvirenkaita erilaisiin ajoneuvoihin: henkilö- ja pakettiautoihin, katumaastureihin ja maastureihin, kuorma-autoihin, työ- ja teollisuuskoneisiin sekä maatalouden koneisiin ja laitteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös monenlaiset teräsvanteet ja erikoisvanteet. Euromasterin palveluihin kuuluvat asennukset, tasapainotukset, renkaiden säilytys sekä raskaan kaluston liikkuvat huoltopalvelut sekä 24h rengasrikkopalvelu. Euromasterin verkkokaupasta löytyy kevyen kaluston kesä- ja talvirenkaita online-hintaan, sekä huippuedullisia kampanjatarjouksia niin renkaista kuin vanteistakin. Tutustu nyt Euromasterin tarjoamiin palveluihin ja toimitusehtoihin netissä tai kurvaamalla lähimpään myyntipisteeseen.

Nettiosoitteessa http://www.rengasmaailma.fi/ on tarkkaa rengastietoa monia askarruttaviin kysymyksiin: rengasmääräykset, milloin talvirenkaat laitetaan autoon, nastarenkaiden sisäänajo, oikeat ilmanpaineet talvirenkaissa, renkaiden ikä, onko riittävää uusia vain kaksi rengasta ja tietoa renkaiden säilytyksestä ja niin edelleen. Rengasmaailma Oy on vuonna 1997 perustettu henkilöauton ja pakettiauton renkaiden myyntiin ja palveluihin keskittynyt rengasketju. Vuoden 2013 alusta Rengasmaailma Oy on kuulunut saksalaiseen Continental AG-konserniin. Rengasketjuun kuuluu 10 toimipistettä. Tällä hetkellä toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Lahden ja Lappeenrannan alueelle. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota paikallista, laadukasta palvelua ammattitaitoisesti ja joustavasti sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Tuotevalikoima on erittäin laaja, kattaen suomalaisen autoilijan tarpeet erinomaisesti. Päämerkkejä ovat Continental, Bridgeston ja Michelin. Tutustu valikoimiin netissä!

Muita helposti löydettäviä nettikauppoja, joista saa talvirenkaita, löytyy mm. seuraavista osoitteista: rengas-online.com, tyremate.fi, rengaskontti.fi, riekko.eu, tyresto.com sekä vannetukku.fi. Myös monilla paikkakunnilla voi toimia joitain paikallisia nettikauppoja, joiden etsintä netistä voi tosin olla ajoittain haasteellista.

Yhteenveto talvirenkaiden tilaamisesta netistä

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun