Falken renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti, Riekko.eu edustavat Falken -renkaita. Näet kaikki sivujemme Falken -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Falken -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Falken

Falken

Falken-renkaita valmistaa japanilainen vuonna 1983 perustettu Ohtsu Tire, joka on toiminut yhteistyössä Goodyearin kanssa vuodesta 1997. Yhteistyö toimii siten, että Ohtsu Tire valmistaa nopean ajon renkaita ja kehitystyöstä vastaa Goodyear. Falken-renkaiden hinta-laatusuhde on hyvä.

Rengas-Online myy kitkarengasmalleja HS449, Espia EP-Z ja HS-437 VAN. HS449 on suorituskykyinen talvirengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E-F, märkävastus C ja melupäästö 71 – 73 dB merkistä riippuen. Espian tehokkuusluokkia ei ole ilmoitettu. HS-437 VAN vierinvastus G, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Rengas-Onlinella on laaja mallisto Falken kesärenkaita. Siihen kuuluvat sarjat ZIEX, ZE914, FK-452. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C-G, märkävastus B-E ja melupäästö 70 – 73 dB mallista riippuen. Renkaiden nopeusluokka on korkea, 210 – 270 km mallista riippuen.

Rengas-Onlinen kautta löytyy 350 asennusliikettä kautta maan.

Myös rengaskauppa.net myy Falken kesärenkaita. Malleja ovat mm. henkilöautoille Sinecra ja FK 07, pakettiautoille R51. Sinecran tehokkuusluokka on vierintävastus G, märkävastus E ja melupäästö 71 dB. R51-mallin tehokkuusluokka on vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 72 dB. Henkilöauton talvirenkaita ei ole valikoimassa. Sen sijaan löytyy runsas valikoima kesärenkaita kuorma-autoille, mm. mallit RI 128, R 1200, R3200, BI 867 ja GI 307.

Falken on japanilaisvalmisteinen rengasmerkki, jonka tuotekehityksestä vastaa Goodyear. Mallisto käsittää nopeiden henkilöauton renkaita, sekä paketti- että kuorma-auton renkaita ja kitkarenkaita.

 

Falken rengasmerkki tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun