Debica renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Debica -renkaita. Näet kaikki sivujemme Debica -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Debica -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Debica

Debica

Debica on Goodyearin rengasmerkki, jota valmistetaan Debica-nimisessä kaupungissa eteläisessä Puolassa. Debica S.A. on noin 3 500 työntekijällään kaupungin suurin työllistäjä. Vuonna 1995 Goodyear osti osake-enemmistön tehtaasta, ja omistaa sen osakekannasta nyt noin 74 %. Vientiä on kuuteenkymmeneen maahan. Brändi lukeutuu Puolan viiden tärkeimmän joukkoon.

Valmistuksessa käytetään aikaisempaa Goodyear-tekniikkaa, jonka ansiosta hinta-laatusuhde on suhteellisen hyvä. Hintatasoltaan renkaat kuuluvat siis edullisen hintaluokan renkaisiin.

Debica-kesärengasmerkkejä ovat Presto-, Passio-, Passio 2 ja Furio. Tehokkuusluokat ovat märkävastus C, vierintävastus E – G ja melupäästö 68 – 71 dB, riippuen mallista ja koosta. Kesärenkaat on kehitetty lauhoihin sääolosuhteisiin.

Debica-talvirengasmerkkejä ovat Frigo, Frigo HP, Frigo 2 ja Frigo Directional. Tehokkuusluokat ovat märkävastus E – F, vierintävastus E – G ja melupäästö 67 – 71 dB, riippuen mallista ja koosta. Talvirenkaita voi käyttää, kun lämpötila on alle +7 °C. Tekniikan Maailman talvirengastestissä 2013 Frigo 2 sijoittui kuudennelle sijalle.

Ympäri vuoden käytettäviä ovat Navigator ja Navigator 2. Näiden tehokkuusluokat ovat märkävastus C – E, vierintävastus E – F ja melupäästö 67 – 70 dB, riippuen mallista ja koosta. Tehtaalla valmistetaan myös teollisuusrenkaita lähinnä kotimaan tarpeisiin.

Debican renkaita myyvät suurimmat rengasliikkeet kautta maan. Laaja valikoima löytyy verkkokaupasta osoitteessa www.rengas-online.com, josta löytyy yksityiskohtaiset tiedot.

Yhteenveto Debicasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun