Dunlop renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Dunlop -renkaita. Näet kaikki sivujemme Dunlop -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dunlop -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dunlop

Dunlop

Dunlop-renkaat poikkeavat muista kilpailevista rengasmerkeistä Touch-teknologiansa ansiosta. Eri tekniikoilla voidaan valmistaa erilaisia ominaisuusyhdistelmiä omaavia renkaita. Näitä ovat mm. epäsymmetrinen ja matalampi kulutuspintakuvio, monilamellijärjestelmä, palleosajärjestelmä ja MRT eli Multi Radius Tread eli monialueinen kulutuspinta.

Dunlop-brändin alla valmistetaan renkaita eri henkilöautotyypeille, moottoripyörille, linja- ja kuorma-autoille sekä teollisuudessa käytettäville ajoneuvoille. Verkkosivujen rengasvalintaosion kautta on helppo löytää oikea rengas kullekin ajoneuvotyypille. RunOnFlat ominaisuus on saatavissa useihin rengastyyppeihin. Ominaisuuden ansiosta puhjenneella renkaalla voi ajaa turvallisesti vielä jopa 80 km.

Talvi asettaa renkaille omat vaatimuksensa vaihtelevissa sääolosuhteissa. Renkaalta vaaditaan suorituskykyä ja pitoa lumisilla tai jäisillä teillä, ja sen pitää antaa hyvä tuntuma tiehen. Talvirenkaita ei ole tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön.

Kesärenkaat on kehitetty leutoja sääolosuhteita ajatellen. Urheiluauto edellyttää renkaalta pitoa ja kykyä pysähtyä nopeasti. Maastoautot vaativat renkaalta suorituskykyä ja ajotarkkuutta. Perheautossa arvostetaan rengasta, joka on polttoainetehokas ja hiljainen.

Moottoripyörän renkaat ovat merkkikohtaiset. Hakuohjelman auttaa löytämään kullekin tyypille sopivat renkaat.

Kuorma- ja linja-auton renkaissa oleellisia ominaisuuksia ovat tänä päivänä mm. vierintävastus ja kestävyys, ja ne täytyy myös voida pinnoittaa uudelleen. Kuljetusalan yrityksiä varten Dunlop Goodyear on kehittänyt kattavan renkaidenhallintapaketin, FleetFirstin. Sen tarkoituksena on auttaa hallitsemaan kalustokustannuksia, mutta myös antamaan Euroopan laajuisesti tietoa esimerkiksi keliolosuhteista.

Teollisuuden tarpeisiin valmistettavat renkaat ovat järeimpiä, ja niitä käytetään mm. traktoreissa ja maansiirtoajoneuvoissa. Renkailta edellytetään suorituskykyä, pitoa ja kestävyyttä, jotta ne toimivat vaativissakin olosuhteissa.

Dunlop-jakeluverkko kattaa koko Suomen. Lähin myyntipiste löytyy verkkosivuilta, www.dunlop.eu. Samasta osoitteesta löytyy myös ohjeet renkaiden tarkastamiseen, säilytykseen ja hyvään ajotapaan.

Dunlop renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun