Cooper renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Cooper -renkaita. Näet kaikki sivujemme Cooper -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Cooper -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Cooper

Cooper

Cooper Tires on tällä hetkellä maailman kahdeksanneksi suurin rengasvalmistaja. Se on perustettu vuonna 1914, ja se on itsenäinen yksityisomistuksessa oleva yritys. Yhtiötä on ylistetty monissa amerikkalaisissa talousalan lehdissä maan parhaiten hoidetuksi yritykseksi. Cooper työllistää noin 13 000 ihmistä maailmanlaajuisesti. Cooperin avainstrategiaan kuuluu: kehittää kilpailukykyinen kustannusrakenne, ajaa huippulinjaista kannattavuuden kasvua sekä tukea ja rakentaa organisaation valmiuksia. Cooperin ostettua brittiläisen Avon Tyres -yhtiön 1990-luvun lopulla on yhtiön markkinaosuus kasvanut tasaiseen tahtiin myös Euroopassa. Tämä on ennen muuta Cooper-renkaiden laadukkuuden ansiota. Cooper on Euromasterin oma maahantuontirengas.

Cooper Tires valmistaa renkaita kaikenlaisiin henkilö-, paketti-, urheilu- ja kuorma-autoihin. Cooper Tires tuotemerkin alle kuuluu myös monia muita rengasmerkkejä, kuten Avon, Dean, Mastercraft, Starfire, Sears and Hercules. Näitä kaikkia merkkejä ei ole helposti saatavilla kaikkialla maailmassa.

Cooper Tires -tuoteperheen renkaita on saatavilla mm. Euromaster -ketjun kautta. Toimitukset kulkevat useimmiten jonkin jälleenmyyjän kautta. Euromasterin kautta voit varata myös rengas- tai vannepalveluita sekä joitain pieniä autohuoltoja. Rengasliikkeen verkkosivuilla voit tutustua Cooperin rengasvalikoimaan. Lisäksi Cooperin renkaita on Suomessa saatavilla monista verkkokaupoista, kuten rengas-online.com tai etsimällä hakukoneilla haluamallasi rengasmerkillä.

Yhteenveto Cooper renkaista

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun