BF Goodrich renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat BF Goodrich -renkaita. Näet kaikki sivujemme BF Goodrich -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan BF Goodrich -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

BF Goodrich

BF Goodrich

BF Goodrichin renkailla on pitkä historia. Se on perustettu Yhdysvaltojen Ohiossa jo vuonna 1870. Yhtiön nimi on hieman muuttunut matkan varrella: 1880 sen nimi oli B.F. Goodrich Company, vuonna sen nimi muuttui 1980 BF Goodrichiksi ja vuonna 2001 Goodrich Corporationiksi. BF Goodrich oli ensimmäinen amerikkalainen rengasvalmistaja (vuodesta 1896). BF Goodrich-tuotemerkki myytiin Michelin-konsernille vuonna 1988.

BFGoodrich renkailla on tehty historiaa monissa merkittävissä tapahtumissa. Niistä mainittakoon vuonna 1903 ensimmäinen Yhdysvaltojen mantereen ylitys autolla, Charles Lindberghin lentokoneen, ”Spirit of St. Louis”, ensimmäinen onnistunut non-stop lento Atlantin yli 1927 ja 1977 ensimmäinen avaruussukkula Columbia. Kaikki nämä varustettiin BF Goodrichin renkailla. Lisäksi BF Goodrich on ollut mukana useissa kilpailuissa ja nauttinut suuresta menestyksestä mm. 17 voitolla Baja California -kilpailuissa sekä viidellä Pariisin – Dakarin rallin voitolla.

BF Goodrichin renkailla on Suomessa oma nettisivusto osoitteessa http://www.bfgoodrich.fi. Sivustolta löydät paljon hyödyllistä tietoa renkaista, ajo-oppaita ja maastoajovinkkejä. Siellä voit myös tutustua laajaan rengasvalikoimaan. Oikeat renkaat autoosi voit etsiä auton tietojen perusteella tai etsiä renkaita annettujen rengasmerkintöjen perusteella. Nettisivuilta voit myös etsiä kätevästi BF Goodrichin jälleenmyyjiä joko haettavan kaupungin tai postinumeron perusteella. Lisäksi BF Goodrichin tuotteita voi tutkia ja ostaa mm. verkkokaupoista: Tyremate, Rengaskauppa, Rengas-Online tai Vannetukku.

BF Goodrich lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun