Bridgestone renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Bridgestone -renkaita. Näet kaikki sivujemme Bridgestone -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bridgestone -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bridgestone

Bridgestone

Jokaisella yrityksellä on alku. Jokaisella yrityksellä on perustaja. Harvan yrityksen perustajalla on ollut niin selvä näkemys tulevaisuudesta kuin Bridgestonen perustajalla oli. Shojiro Ishibashi oli jo näyttänyt kykynsä yrittäjänä ennen siirtymistään rengasmaailmaan. Vuonna 1925 hän aloitti Tabin massatuotannon. Tabi on perinteinen japanilainen jalkine Kurumen kaupungissa eteläisellä Kyushun saarella. Rohkaistuneena Japanin nopeasta teollistumisesta hän tutki rengasmarkkinoita ja teki ensimmäisen renkaansa vuonna 1930. Vuonna 1931 Ishibashi toteutti unelmansa tulla Japanin ensimmäiseksi rengasvalmistajaksi ja perusti yhtiönsä Bridgestone Tire Co. Ltd. Nykyisin Bridgestone-konserni on maailman suurin rengasvalmistaja.

Suomessa Bridgeston edustus sijaitsee Vantaalla. Nettisivuilta voit etsiä juuri sinun autoosi tai moottoripyörääsi sopivat renkaat käyttämällä Bridgestone-rengasvalitsinta. Myös sopivien vanteden hakua varten on oma vannevalitsin osoitteessa: http://www.turvallisetrenkaat.fi/renkaat-ja-vanteet/vannevalitsin. Osoitteessa http://www.turvallisetrenkaat.fi/ on myös paljon muita hyviä neuvoja ja ohjeita renkaista. Jos tarvitset renkaille asennuspalvelua, voit valita mieleisesi liikkeen yli 50:stä Bridgestonen First Stop –ketjuun kuuluvista asennusliikkeistä kautta maan.

Bridgestonen tuotteita saa First Stop –ketjun jälleenmyyjiltä. Näiden lisäksi on myös muita rengasliikkeitä sekä on-line-verkkokauppoja, joissa kuluttajan on helppo tehdä vartailua ja tutustua valikoimiin. Useat verkkokaupat voivat toimittaa tilaamasi renkaat jopa kotiovellesi vain muutaman päivän kuluttua tilauksestasi.

Yhteenveto Bridgestonesta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun