Wanli renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Wanli -renkaita. Näet kaikki sivujemme Wanli -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Wanli -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Wanli

Wanli

Wanli-merkki kuuluu kiinalaiselle rengasvalmistajalle Guanzhou South China Tire & Rubber Companylle. Tehdas on perustettu 1988 ja sijaitsee teollisuudestaan tunnetulla Kantonin alueella eteläisessä Kiinassa. Sen tavoitteena on tulla arvostetuksi yritykseksi kansainvälisillä rengasmarkkinoilla ja tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluja asiakkaille. Kiinassa tehdas on ollut edelläkävijä innovatiivisessa tuotekehityksessä, ja kuuluu Kiinan merkittävien brändien joukkoon.

Kesärenkaita henkilöautoille ovat mm. S1063. Sen on vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB. Mallin S1088 tehokkuusluokitus on vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB. Mallissa S1063 RFT on runflat-ominaisuus, joka takaa puhjenneelle renkaalle pidemmän ajomatkan. Sen tehokkuusluokat ovat niin ikään vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Talvirengasmerkki henkilöautoille on Wanli Winter CH, ja sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Pakettiautoon löytyy kesärengas S2023, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Wanli-renkaat ovat hinnoiltaan edullisia. Eri Wanli-malleja löytyy verkkokaupoista osoitteista vannetukku.fi ja rengas-online.com ja rengaskaupat.fi

Wanli renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun