Viking renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Viking -renkaita. Näet kaikki sivujemme Viking -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Viking -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Viking

Viking

Viking on alkujaan norjalainen kumialan yritys. Saksalainen Continental osti sen 1990-luvun lopulla ja siirsi tuotannon aluksi Ruotsin Gislavediin, mutta nykyisin renkaat valmistetaan Keski-Euroopassa. Continental markkinoi renkaita nykyisin nimellä ContiViking.

Henkilöautojen kesärengasmalleja ovat mm. Star ProTech HP. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Vikingin talvirengasmalleihin kuuluu Star SnowTech II, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 72 dB.

Conti Viking Contact 5 -kitkarenkas on kehitetty talvisiin ääriolosuhteisiin. Se lupaa lyhyemmän jarrutusmatkan, hyvän pidon jäisillä ja lumisilla teillä sekä vakaan ajettavuuden. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus F ja melupäästö 71 dB.

Conti Viking IceContact on nastallinen malli.

Pakettiautoille on kehitetty Vanco Viking nastarengas, jolla on erinomainen pito talvisilla, niin lumisilla kuin jäisilläkin teillä. Se estää hyvin vesiliirtoa, on hiljainen, kestävä ja taloudellinen. Sopii hyvin myös jakeluautojen renkaaksi. Vanco Viking Contact 2 on kitkarengas pakettiautoille. Sen tehokkuusluokitus on vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 73 dB.

Viking renkaat ovat edullisen hintaisia. Viking-merkin renkaita löytyy osoitteista vannetukku.fi ja rengas-online.com

Viking renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun