Vredestein renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Vredestein -renkaita. Näet kaikki sivujemme Vredestein -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vredestein -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Vredestein

Vredestein

Vredestein on alun perin hollantilainen rengasmerkki, joka perustettiin vuonna 1908. Intialaisen Apollo Tyres -yhtiön omistukseen se siirtyi 2009, ja toimii nyt nimellä Apollo Vredestein. Se toimii yhteistyössä italialaisen muotoiluyrityksen kanssa, jonka vuoksi renkaiden tuotekehityksessä on huomioitu turvallisuuden lisäksi myös esteettisyys.

Henkilöautoille tarkoitettuja malleja ovat Ultrac Sessanta, jossa on hyvät ajo-ominaisuudet, ja urheilullinen Ultrac Vorti. Ultrac Cento taas on huipputyylikäs ja hiljainen korkean suorituskyvyn rengas niin kuivalla kuin märälläkin tiellä. Urheilulliseen ajotyyliin sopii erityisesti Sportrac 5. Museoautoille on oma mallinsa Sprint Classic.

Henkilöautojen talvirengassarjassa Nord-Trac 2 on nastaton huippurengas kaikkiin talviolosuhteisiin. Wintrac x-treme-renkaassa on aggressiivinen W-kuviointi ja lamellointi, joka takaa pidon kaikilla talvikeleillä.

Pakettiauto-mallistossa löytyy tehokas kesärengas Comtrac, talvikeleille Comtrac Winter ja nastallinen Comtrac Ice. Tässä renkaassa on kestävän runkorakenteen lisäksi teräksiset liuskat, jotka antavat renkaalle pitkän käyttöiän. Vredesteinin mallistossa on myös laaja valikoima suorituskykyisiä ja turvallisia renkaita traktoreille ja työkoneille. Lähtökohtana suunnittelussa ovat olleett maatalouden kasvaneet vaatimukset.

Rengasmerkki kuuluu keskitasoa korkeampaan hintaryhmään.

Vredestein renkaita löytyy maahantuojien osoitteista vannetukku.fi ja laaturengas.fi. Myös verkkokaupoista rengas-online.com ja tyremate.fi löytyy näitä renkaita.

 

Vredestein tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun