Uniroyal renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Uniroyal -renkaita. Näet kaikki sivujemme Uniroyal -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Uniroyal -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Uniroyal

Uniroyal

Uniroyal on saksalaisen Continentalin merkki. Continental AG hankki Uniroyalin omistukseensa vuonna 1971. Uniroyal on alun perin kanadalainen rengasvalmistaja, joka on erikoistunut valmistamaan laadukkaita sadesään renkaita.

Kesärengasmerkkejä henkilöautoille ovat RainSport 3, jonka tehokkuusluokitus on vierintävastus C, märkävastus A ja melupäästö 71 – 72 dB; RainExpert, luokituksella vierintävastus E, märkävastus B ja melupäästö 71 – 72 dB; RainSport 2 luokituksella vierintävastus E, märkävastus B ja melupäästö 71 dB. . Innovatiivinen Shark Skin -tekniikka mahdollistaa, että vesi kulkeutuu nopeasti pois renkaan alta: näin vesiliirtoon joutumista voidaan välttää.

Talvirengasmallistoa edustavat nastattomat merkit MS Plus 66, luokituksella vierintävastus E – F, märkävastus C ja melupäästö 71 dB, ja MS Plus 77, luokituksella vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB. Jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena Uniroyal-talvirenkaat sopivat erinomaisesti kylmiin sääolosuhteisiin. Ne toimivat sekä märällä tiellä että lumessa.

Pakettiautoihin löytyy kesärengas RainMax 2 ja kitkarengasrengas Snow Max 2

Vannetukku.fi tuo Uniroyal-renkaita tilauksesta 5 – 7 päivän toimitusajalla. Lisäksi merkin renkaita on saatavilla heti varastosta verkkokaupassa osoitteessa rengas-online.com. Muita verkko-osoitteita, joista Uniroyal-renkaita voi hakea, ovat tyremate.fi, rengaskauppa.fi ja rengaskontti.fi. Merkin renkaat ovat hintatasoltaan keskiluokkaa.

Uniroyal tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun