Toyo renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Toyo -renkaita. Näet kaikki sivujemme Toyo -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Toyo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Toyo

Toyo

Toyo on japanilaisen Toyo Tires -rengastehtaan merkki.

Toyon kesärengasmalleja henkilöautoille ovat mm. Proxes CF2, tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 70 d B; Proxes NE, tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 70 dB; Proxes DRB, tehokkuusluokituksella vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 70 dB; Proxes T1-R tehokkuusluokituksella vierintävastus F, märkävastus E ja melupäästö 71 dB; Proxes T1 Sport, tehokkuusluokituksellavierintävastus E, märkävastus B ja melupäästö 71 d B; ja vielä Nanoenergy 2, jonka tehokkuusluokitukset ovat vierintävastus A, märkävastus C ja melupäästö 70 dB.

Henkilöauton talvirenkaita edustaa mm. nastaton Snowprox-sarja, jonka tehokkuusluokat vaihtelevat mallista riippuen väleillä vierintävastus C – F, märkävastus C – E, ja melupäästö 70 – 71 dB.

Nelivetoihin ja maastureihin löytyy mm. kesärengas Tranpath SU, kitkarengas Observe GS15, Open Country WT, jokasään rengas Open Country AT ja nastarengas Open Country IT. Pakettiautoille on tarjolla kitkarenkaat H 09, kesärenkaat H 08. Kuorma-auton rengasmallistot ovat M82 ja M 608

Maahantuoja löytyy osoitteesta ndi.fi. Toyo-renkaita saa myös verkkokaupasta osoitteista rengas-online.com heti varastosta ja tyremate.fi ja rengaskauppa. net. Merkin renkaat ovat hinnaltaan korkeampaa keskiluokkaa.

Toyo tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun