Toyo renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Toyo -renkaita. Näet kaikki sivujemme Toyo -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Toyo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Toyo

Toyo

Toyo on japanilaisen Toyo Tires -rengastehtaan merkki.

Toyon kesärengasmalleja henkilöautoille ovat mm. Proxes CF2, tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 70 d B; Proxes NE, tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 70 dB; Proxes DRB, tehokkuusluokituksella vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 70 dB; Proxes T1-R tehokkuusluokituksella vierintävastus F, märkävastus E ja melupäästö 71 dB; Proxes T1 Sport, tehokkuusluokituksellavierintävastus E, märkävastus B ja melupäästö 71 d B; ja vielä Nanoenergy 2, jonka tehokkuusluokitukset ovat vierintävastus A, märkävastus C ja melupäästö 70 dB.

Henkilöauton talvirenkaita edustaa mm. nastaton Snowprox-sarja, jonka tehokkuusluokat vaihtelevat mallista riippuen väleillä vierintävastus C – F, märkävastus C – E, ja melupäästö 70 – 71 dB.

Nelivetoihin ja maastureihin löytyy mm. kesärengas Tranpath SU, kitkarengas Observe GS15, Open Country WT, jokasään rengas Open Country AT ja nastarengas Open Country IT. Pakettiautoille on tarjolla kitkarenkaat H 09, kesärenkaat H 08. Kuorma-auton rengasmallistot ovat M82 ja M 608

Maahantuoja löytyy osoitteesta ndi.fi. Toyo-renkaita saa myös verkkokaupasta osoitteista rengas-online.com heti varastosta ja tyremate.fi ja rengaskauppa. net. Merkin renkaat ovat hinnaltaan korkeampaa keskiluokkaa.

Toyo tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun