Star Performer renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Star Performer -renkaita. Näet kaikki sivujemme Star Performer -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Star Performer -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Star Performer

Star Performer

Star Performer on saksalaisen Delticomin Taiwanissa Nankangin tehtaalla valmistuttama rengasmerkki.

Star Performer UHP on hinta-laatusuhteeltaan hyvä kesärengas. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus B ja melupäästö 70 d B. Kontaktipinta kuivuu nopeasti ja estää vesiliirtoa. Rengas on tasapainoinen ja ohjattavuus hyvä. Korkein suositeltu nopeus on 270 km tunnissa. Törmäyssuoja ehkäisee renkaan vaurioita osuttaessa esimerkiksi katukivetykseen.

Talvirengasmerkki Star Performer SPTS AS on nastaton malli. Sen tehokkuusluokitus on vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 d B. Laaja kokovalikoima mahdollistaa renkaan sopivuuden useille automerkeille. Se on teknisesti kilpailukykyinen ja muotoilultaan loistava talvirengas.

Renkaita saa verkkokaupasta osoitteesta rengas-online.com heti varastosta. Star Performer renkaiden hintataso on edullinen.

Rengastestisivuilla rengastesti.com, Star Perfomerin kesärenkaat ovat saaneet erittäin hyvää palautta käyttäjiltä kohdissa pito kuivalla tiellä, jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä, ajomukavuus, sisäinen ja ulkoinen vierintämelu sekä renkaan kuluminen. Hyvän arvosanan merkki saa kohdissa pito märällä tiellä ja jarrutusominaisuudet märällä tiellä. Merkin talvirengas sai erittäin hyvän arvosanan kaikissa testatuissa kohdissa: pito ja jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä, pito ja jarrutusominaisuudet märällä tiellä, pito lumisella tiellä, ajomukavuus, sisäinen ja vierintämelu sekä renkaan kuluminen.

 

Star Performer lyhyesti

Kokemuksia tästä rengasmerkistä

Jorma Villberg4
Ihan ok renkaat, jääpitoa ei ole mutta ei kai sitä nastattomalta voi odottaakkaan.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun