Sunny renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Sunny -renkaita. Näet kaikki sivujemme Sunny -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sunny -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sunny

Sunny

Sunny kiinalaisen Guanzhou South China Tire & Rubberin rengasmerkki. Tämä yritys on eräs Aasian suurimmista rengasvalmistajista.

Suomessa myynnissä olevat henkilöauton kesärengasmallit ovat SN 3800, SN 880, SN 3630 ja SN 3970. Tehokkuusluokat mallille SN3630 ovat vierintävastus E, märkävastus C – E ja melupäästö 71 dB, ja mallille SN3800 vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB.

Talvirengasmalli Winter Grip on nastallinen. Maali SN 3830 taas on nastaton talvirengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB. SN 3860 -mallista on tarjolla nastaton malli, nastoitettava sekä nastallinen malli. Niiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB. Pakettiauton kitkarengasmalli on SN 293 C.

Renkaita myyvät verkkokaupat osoitteissa rengaskauppa.net 1 – 3 päivän toimitusajalla ja rengas-online.com, joka toimittaa useimmiten heti varastosta. Sunny-renkaat kuuluvat edulliseen hintaluokkaan.

Rengastestisivustolla rengastesti.com esimerkiksi kesärengas SN 3800 sai hyvät arvostelut mm. pidosta kuivalla tiellä ja jarrutusominaisuuksista kuivalla tiellä. SN 3630 sai samoin hyvät arvostelut kuivan kelin ominaisuuksista, mutta myös renkaan kuluvuudesta, ajomukavuudesta ja sekä sisäisestä että ulkoisesta vierintämelusta. 

Sunny lyhyesti

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun