Semperit renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Semperit -renkaita. Näet kaikki sivujemme Semperit -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Semperit -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Semperit

Semperit

Semperit on alun perin itävaltalainen rengasvalmistaja, jonka saksalainen Continental osti vuonna 1985.

Kesärengas Speed Life sopii korkeisiin nopeuksiin hyvän hallittavuutensa ja ajoturvallisuutensa ansiosta myös mutkaisilla teillä. Renkaassa on myös hyvä pito märällä tiellä. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 71 – 72 dB.

Ice Grip -nastarenkaassa on suomalaiset Tikka-nastat. Nastojen oikea sijoittelu vähentää rengasmelua, ja kulutuspinnan silica-seos takaa hyvän pidon myös vaativissa talvioloissa. Pinnan kuviointi toimii hyvin estäen loska- ja vesiliirtoa ja antaa hyvän pidon lumessa. Muita renkaan ominaisuuksia ovat hyvä ajomukavuus ja turvallisuus.

Nastattoman Speed Grip 2 tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 70 dB. Testissä Rengastesti.com Speed Grip sai erinomaiset tulokset arvioitaessa renkaan kulumista ja pitoa kuivalla tiellä ja hyvät tulokset arvioitaessa jarrutusominaisuuksia kuivalla tiellä, vierintämelua ja sisäistä melua.

Pakettiautoille ja pikkubusseille suunniteltu kesärengasmerkki Van-Life on kestävä ja kulutuspinnan leveiden keskiurien ansiosta turvallinen myös märällä tiellä. Jarrutusmatka on lyhyt, ja törmäyssuoja suojaa esimerkiksi katukivetyksen aiheuttamilta vaurioilta.

Renkaita myy verkkokaupat osoitteissa vannetukku.fi, 2 – 4 päivän toimitusajalla, ja rengas-online.com toimittaa useimmat mallit heti varastosta. Semperit-renkaat kuuluvat keskihintaluokkaan.

Semperit tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun