Sava renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Sava -renkaita. Näet kaikki sivujemme Sava -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sava -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sava

Sava

Sava on Goodyearin rengasmerkki. Valmistus tapahtuu Savan tehtaalla Sloveniassa, josta Goodyear omistaa enemmistön. Tehtaalla käytetään renkaiden valmistuksessa Goodyearin korkeinta rengasteknologiaa.

Savan kesärenkaista Perfecta sopii pienille henkilöautoille. Se auttaa alentamaan polttoainekustannuksia, ja sillä on hyvät jarrutusominaisuudet niin kuivalla kuin märällkin kelillä. Intensa hp soveltuu keskikokoisille ja tila-autoille, ja sillä on polttoainetehokkuuden lisäksi hyvät märän kelin ajo-ominaisuudet. Intensa uhp on suunniteltu korkeampiin nopeuksiin ja sillä onkin hyvä suorituskyky ja hyvät ohjattavuusominaisuudet etenkin kuivalla kelillä.

Pienille ajoneuvoille soveltuu nastaton talvirengasmalli Eskimo s3+, jolla on hyvä pito ja jarrutusominaisuudet märällä tiellä. Se estää myös vesiliirtoa tehokkaasti. Nastallinen malli pienille autoille on Eskimo stud, joka pitää hyvin niin jäisellä, lumisella kuin märälläkin tiellä. Keskikokoisille autoille sopii suorituskykyinen, nastaton Eskimo hp, jolla on hyvät ajo-ominaisuudet lumella, jäällä ja märällä tiellä.

Maastoautolle löytyy Intensa-sarjasta kesärengasversio ja talvirengas eskimo-sarjasta. Trenta-sarja sisältää sekä kesä- että talvirenkaan kevyille kuorma-autoille.Mallistosta löytyy myös ohjaavat, vetävät ja perävaunun renkaat raskaalle kalustolle.

Renkaiden esittely ja jälleenmyyjä löytyvät suomenkielisiltä nettisivuilta sava-tires.com/sava/fi. Myös verkkokaupat osoitteissa rengas-online.com, tyremate .fi ja rengaskauppa.net myyvät Sava-merkkiä. Sava-renkaiden hintataso on edullinen.

Sava tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun