Barum renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Barum -renkaita. Näet kaikki sivujemme Barum -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Barum -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Barum

Barum

Barum on tsekkiläinen rengasvalmistaja. Se kuuluu Continental-konserniin. Barum on perustettu vuonna 1924, jolloin sen alana oli kenkäteollisuus. Autonrenkaiden valmistus alkoi vuonna 1934. Barum-renkaita valmistetaan pääsääntöisesti henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja mopoihin sekä moottoripyöriin. Barum valmistaa myös traktorin renkaita.

Barum-renkaat ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä renkaita. Renkaat ovat pitkäkestoisia ja turvallisia. Renkaat ovat pärjänneet melko hyvin monissa rengastesteissä.

Suomessa Barum-renkaita voi tilata verkkokaupasta www.rengas-online.com. Nettikaupassa voit kaikessa rauhassa selailla ja tutkiskella Barum-valikoimia. Verkkokaupan hinnoittelu on selkeää. Hinnat sisältävät postitus- ja pakkauskulut sekä ALV:n (24%). Renkaita pitää ostaa kerralla 2 tai useampi, jotta tuotteet tuodaan kotiovellesi tai vaihtoehtoiseen muuhun toimitusosoitteeseen. Jos tilattavia renkaita on vain 1 kpl, lisätään 10€ maksu postituksesta ja pakkauksesta. Tuotteille annetaan 30 päivän palautusoikeus. Samalla tilauksella voit hoitaa myös renkaiden asennuksen yli 350 asennusliikkeestä kautta maan. Tilaamalla renkaat suoraan asennusliikkeeseen voit säästää aikaa ja vaivaa ja viedä auton suoraan rengashuoltoon valitsemallasi ajankohtana. Maksu tapahtuu luottokortilla, pankkisiirrolla tai vaikkapa Paypal-tililtä

Barumin autonrenkaiden tuoteperheisiin kuuluvat mm. kesärenkaat Bravuris, Brillantis ja Vanis (kesärenkaat pakettiautoon) sekä talvirenkaat Polaris ja Snovanis (talvirenkaat pakettiautoon). Englanninkieliseltä sivustolta voi tutustua Barum-valikoimaan.

Barum lyhyesti

 

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun