Riken renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Riken -renkaita. Näet kaikki sivujemme Riken -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Riken -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Riken

Riken

Riken on eräs Michelin-konsernin lukuisista merkeistä. Se edustaa edullisia rengasmerkkejä, ja sitä valmistetaan Taurus-tehtaassa Unkarissa sekä Michelin osittain omistamassa Stomil-Olszynin tehtassa Puolassa. Aikaisemmin Riken-merkkiä on valmistettu myös konsernin tuotantolaitoksissa Ranskassa ja Japanissa.

Maystorm 2B2 kuuluu kesärengasmallistoon. Sen tehokkuusluokat vaihtelevat mallista riippuen seuraavasti: vierintävastus F – E, märkävastus C ja melutaso 68 – 72 dB. Toinen kesärengas on Allstar 2 ja B2. Niiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus C ja melutaso vaihtelee mallista riippuen 68 – 72 dB. Kesärenkaista erityisesti Maystorm on saanut testisivustolla rengastesti.com hyvät arvostelut ajomukavuudesta, pidosta kuivalla tiellä ja vierintä- että sisäisen melun vähäisyydestä.

Talvirengasmallit Snowtime ja Snowtime B2 ovat myös saaneet hyvät arvostelut rengastesti.comin testeissä jarrutus- ja pito-ominaisuuksista kuivalla kelillä, jarrutusominaisuuksista ja pidosta märällä kelillä, pidosta lumisella tiellä sekä lisäksi renkaan kestävyydestä. Näiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus E ja melutaso 69 dB.

Riken-rengasta markkinoidaan eurooppalaisena, laadukkaana renkaana. Hintatasoltaan se edustaa edullista hintaluokkaa.

Verkkokaupassa osoitteessa rengas-online.com Rikenin renkaita on myynnissä heti varastosta. Osoitteessa rengaskontti.fi renkaiden toimitusaika vaihtelee 5 – 14 arkipäivän välillä.

Riken rengasvalmistaja lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun