Pirelli renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Pirelli -renkaita. Näet kaikki sivujemme Pirelli -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pirelli -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pirelli

Pirelli

Pirelli on italialainen rengasmerkki. Konserniin kuuluu muitakin toimialoja kuten kaapelit, mutta renkaat ovat niistä toiseksi suurin. Tehtaita on Italian lisäksi Saksassa, Espanjassa, Englannissa ja Turkissa.

Kesärenkaiden ominaisuuksia ovat mm. ympäristöystävällisyys, polttoainetaloudellisuus, kestävyys, alhainen melutaso ja ajomukavuus. Mallisto käsittää mm. mallit Cinturato P1 Verde, P4, P6 ja P7 sekä P Zero Rosso, P Zero System, PZero, P Zero Corsa System, PZero Silver ja P Zero Nero.

Talvirenkaiden kehittelyssä on panostettu ympäristöystävälliseen kumiseokseen, joka parantaa ajo-ominaisuuksia lumisissa ja märissä olosuhteissa. Talvirengassarjoja ovat mm. Ice Zero, Winter Snow Control, Winter Sottozero, Winter Ice Control, Winter Garving ja Winter Sottozero 3.

Maasto ja nelivedoille on runsas valikoima renkaita kaikille keleille. Talvirengasmalleja ovat Winter Carving Edge, Scorpion ja Ice Zero ja kesärengasmalleja P Zero SUV, P Zero Rosso, Scorpion Verde, Scorpion Zero, Scorpion Zero Asimmetrico, Scorpion STR ja Scorpion ATR. Pakettiautoille on tarjolla talvirengas Chrono Winter ja kesärengas Chrono.

Erityyppisille moottoripyörille ja skoottereille on omat mallinsa – mm. Diablo-sarja – niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Maatalousrenkaisiin on uutuussarja Eart Agro PHT ja raskaalle liikenteelle 01-sarja.

Pirellin malliston ja jälleenmyyjän löytää suomalaisilta kotisivuilta fi.pirelli.com. Renkaat ovat korkean laadun ja korkean hintatason renkaita.

Pirelli renkaat tiivistetysti

Kokemuksia tästä rengasmerkistä

Tapani Pirkola4
Hei! Mistä voin tilata Pirellin tyttökalenteri 2015? terv Tapani Pirkola
Admin:
Ehkä sinun pitää kysyä Pirelli-renkaiden maahantuojalta :) http://www.pirelli.com/tyres/fi-fi/contact-us Ystävällisin terveisin, Autonrenkaat.net ylläpito

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun