Nokian renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Nokian -renkaita. Näet kaikki sivujemme Nokian -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nokian -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nokian

Nokian

Nokian Renkaat on perustettu vuonna 1904, ja yrityshenkilöauton renkaita alettiin valmistaa vuonna 1932. Maailman ensimmäinen talvirengas ”Kelirengas” kehitettiin kuorma-autoja varten.

Nokian kesärengasmallisto kulkee nimellä Hakka. Henkilöautoille suunniteltu tarkka ja vakaa Black on kehitetty nopeaan ajoon ja se reagoi nopeasti ohjaukseen. Blue taas antaa suorituskykyä märällä kelillä, ja Green on ympäristöystävällinen rengas, joka on turvallinen myös märissä olosuhteissa. Nelivedoille ja maastoautoille on tarjolla Hakka Z SUV, joka kulkee kevyesti, mutta pitoa sillä riittää huonoissakin olosuhteissa. SUV antaa hyvän ajotuntuman kuivalla, märällä ja karkeilla teillä. Rotiva AT on hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustettu jämäkkä ja suorituskykyinen rengas raskaillekin ajoneuvoille. Cargo on erityisesti tarkoitettu raskaille ajoneuvoille, ja C Van kevyemmille pakettiautoille.

Talvirengasmallistossa on turvallinen nastarengas Hakkapeliitta 8, kitkarengas R8 ja tasapainoinen Hakkapeliitta 7. SUV/4x4-autoille löytyvät kitkarenkaat C ja CR Van sekä nastallinen malli C Van.

Kuorma-automallistosta löytyvät Hakkapeliitta Truck, Hakka Truck ja NTR, jotka takaavat turvallisuuden kaikissa keliolosuhteissa.

Nokian Renkaista saa runsaasti tietoa osoitteessa nokianrenkaat.fi. Niitä myyvät useimmat verkkokaupat, esimerkiksi osoitteissa rengas-online.com, tyremate.fi ja vianor.fi. Nokian renkaat ovat keskihintaluokkaisia.

Nokian Renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun