Nexen renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Nexen -renkaita. Näet kaikki sivujemme Nexen -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nexen -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nexen

Nexen

Nexen on korealainen rengasmerkki. Nexen Tires on perustettu jo 1942, ja ensimmäiset korealaiset autonrenkaat valmistettiin vuonna 1956 tässä tehtaassa. Yksi yrityksen päätavoitteista on innovatiivinen tuotekehittely.

CP661-kesärengasmallin tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 75 dB. Mallin CP641 tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 73 dB. N Blue Eco on polttoainetaloudellinen malli: sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 74 dB. N blue HD:n ja N 8000-sarjan tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 71 dB. Laadukkaimpia Nexen-renkaita ovat sarja N Fera SU1, joka saa arvot vierintävastus C, märkävastus A ja melupäästö 72 dB ja 9000-sarja arvoilla vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 74 dB.

v Talvirengasvalikoimaa edustavat Eurowin, tehokkuusluokituksella vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 74 dB, Winguard Snow tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 73 dB ja Winquard Sport tehokkuusluokituksella vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 73 dB

Nexen-renkaita voi ostaa suoraan maahantuojalta vannetukku.fi ja myös osoitteista rengas-online.com heti varastosta ja tyremate.fi, jolta toimitusaika on 8 – 12 päivää.

Nexen-renkaat ovat hinnaltaan edullisia.

Nexen-renkaat tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun