Nankang renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Nankang -renkaita. Näet kaikki sivujemme Nankang -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nankang -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nankang

Nankang

Nankang on taiwanilainen rengasmerkki. Tehdas on Aasian vanhimpia, ja yrityksen tietotaito ja teknologia on kehitetty huippuunsa. Nankangin tavoitteena on valmistaa renkaita, jotka eivät vain täytä vaan ylittävät nykyajan korkeat vaatimukset.

Kesärenkaita ovat mm. suorituskykyinen NS-2, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E – F, märkävastus B – C, ja melupäästö 71 dB. Renkailla AS-1ja NS-20 tehokkuusluokat taas ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB. Erityisen taloudellinen kesärengas on NK Comfort Eco tehokkuusluokituksella vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 72 dB. RX615-renkaan tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 69 dB.

Talvirenkaita ovat mallit Snow SV-2, tehokkuusluokituksella vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB; ja SV-1 Nordic tehokkuusluokituksella vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 73 dB. Nankangin talvirengasmallit ovat nastattomia.

Ympärivuotiseen käyttöön soveltuu malli N607, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus B ja melupäästö 71 dB. Nankang FT-7 on kehitetty pick-upeille vaativiin olosuhteisiin maastossa ja maantiellä.

Maahantuojana saksalaisen Delticomin kautta toimii Vannetukku. Tiedot renkaista ja jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta vannetukku.fi. Heti varastosta saat Nankangin renkaat osoitteesta rengas-online.com.

Nankang renkailla on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Nankang tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun