Michelin renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Michelin -renkaita. Näet kaikki sivujemme Michelin -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Michelin -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Michelin

Michelin

Michelin on ranskalaisen Michelin-konsernin tuotemerkki. Sillä on yli 70 tuotantolaitosta melkein 20 maassa, ja se on eräs johtavia rengasvalmistajia maailmassa.

Michelin X-Ice on kaikkiin henkilöajoneuvoihin soveltuva nastoittamaton talvirengas. Latitude Ice North taas on nastallinen SUV-malli pohjoisia olosuhteita varten. Alpin A4 on talvirengas keskikokoisille ja pakettiautoille tehokkuusluokalla vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 70 dB.

Energy Saver kesärenkaassa on pieni vierintävastus, joten se on polttoainetehokas. Se on turvallinen ja kestävä. Energy Saver+ -mallissa tehokkuusluokat ovat vierintävastus B – C, märkävastus A – B ja melupäästö 70 dB. Alhaisen polttoaineenkulutuksen lisäksi sillä on matalat hiilidioksidipäästöt. Malleissa Primacy ja Pilot Primacy tehokkuusluokat ovat vierintävastus A – F, märkävastus B – C ja melupäästö 70 dB. Tekniikan Maailman testissä selviytyi testivoittajaksi 2013 Pilot Sport, joka on korkean suorituskyvyn rengas tehokkuusluokituksella vierintävastus F, märkävastus A ja melupäästö 71dB.

4x4 Synchrone on maastoauton kesärengas paljon ajavalle, ja AgilisX Ice North on nastoitettu merkki jakeluautoille.

Kaikki Suomessa myytävät Michelin-renkaat ja niiden jälleenmyyjät löytyvät verkkosivuilta michelin.fi. Rengas-online.comissa on renkaita tarjolla heti toimitukseen. Osoitteessa tyremate.fi Michelin-renkaat ovat hyvin edustettuna, mutta täällä toimitusaika on 6 – 12 päivää mallista riippuen. Hintatasoltaan ne ovat korkeamman hintaluokan laaturenkaita.

Michelin tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun