Marangoni renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Marangoni -renkaita. Näet kaikki sivujemme Marangoni -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Marangoni -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Marangoni

Marangoni

Marangoni on pieni italialainen rengasvalmistaja, joka toistaiseksi säilynyt itsenäisenä. Se on pyrkinyt tekemään korkean suorituskyvyn renkaita edulliseen hintaan. Viime vuosina se on laajentanut myös talvirengasosuuttaan pohjoismaisilla markkinoilla.

Marangoni M-Power on kesärengas, joka on suunniteltu korkeita nopeuksia varten. Sillä on hyvät ohjattavuusominaisuudet ja hyvä pito myös mutkaisella tiellä. Tehokkuusluokat eivät ole saatavilla.

Versossa taas on hyvät ominaisuudet vesiliirtoa vastaan. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 70 dB.

Talvirengasmerkki Marangoni 4 ICE on hyvän pidon omaava nastarengas. Kuvioinnin ansiosta se poistaa hyvin loskaa ja vettä. Tehokkuusluokat myöskään tästä mallista eivät ole saatavilla.

Meteo HP on kitkarengas, jolla on hyvä pito jopa paksussa lumessa ja jäällä johtuen SPE-yhdisteestä kumiseoksessa. Se toimii hyvin myös alhaisissa lämpötiloissa. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

4 Winter on nastaton talvirengas, jolla on hyvä pito lumessa ja jäällä. Alhainen vierintävastus vähentää polttoaineen kulutusta.

Suomessa Marangoni-renkaita saa osoitteista rengas-online.com ja tyremate.fi. Toimitus on heti varastosta osoitteessa rengas-online.com. Verkkokaupassa tyremate.fi renkaiden toimitusaika on 6 – 10 päivää.

Marangonin tuotteet ovat edullisen hintaryhmän renkaita.

Marangonin renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun