Marshal renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Marshal -renkaita. Näet kaikki sivujemme Marshal -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Marshal -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Marshal

Marshal

Marshal on korealaisen Kumhon edullinen rengasmerkki, joita Suomessa löytyy laaja valikoima, etenkin 4x4- ja maastoautojen kesä-, talvi- ja kitkarenkaita.

Henkilöauton edullisia kesärengasmerkkejä ovat mm. Steel Radial ja Matrac. Steel Radialin tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB. Matracin tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Talvikeleille Marshal-valikoimasta löytyy useita renkaita. Ice King on henkilöauton kitkarengas, ja Izen-mallistosta löytyy myös nastoitettu rengas. Pakettiautolle löytyy mm. kesärengas Radial- ja Steel Radial- mallistosta, joka säälle Road Venture ja nastallinen talvirengas on merkkiä Power Grip.

Maasturi- ja 4x4-autojen rengasmallisto on laajin: kesärenkaita löytyy mm. mallisarjoista Road Venture, Solus ja Matrac. Joka sään renkaita niin ikään merkeissä Road Venture ja Matrac ja vielä nastallinen malli merkissä Izen.

Kuorma-auton kesärenkaissa on laaja valikoima ja hintahaarukka. Edullisimmat maksavat jopa alle € 200, kun taas kalleimmat yli € 500 per kappale. Henkilöauton renkaat kuuluvat hintatasoltaan edullisten renkaiden luokkaan.

Marshalin henkilöauton renkaita on ostettavista heti varastosta verkkokaupoissa rengas-online.com ja rengaskontti.fi. Laajin valikoima löytyy rengaskauppa.net-verkkokaupasta. Siellä osa Marshal-renkaista on tilaustuotteita 1 – 3 päivän toimitusajalla, mutta osa malleista löytyy heti varastosta. Jopa kuorma-auton renkaista löytyy varastomalleja.

Marshal tiivistetysti

Kokemuksia tästä rengasmerkistä

ola5
hinta-laatu 10

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun