Matador renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Matador -renkaita. Näet kaikki sivujemme Matador -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Matador -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Matador

Matador

Matador on slovakialainen rengasmerkki, joka on saksalaisen Continentalin omistuksessa.

MP 16 on kesärengasmerkki, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 70 dB. Toinen kesärengas on MPS 330 Maxilla. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 72 dB.

Lisäksi kesärengasmerkkejä ovat MP 15, sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 72 dB ja MP 44 Elite, jossa tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 69 dB. Maastoautoille on kehitetty MPS 82 Concuera, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 71 dB.

Talvirengasmalleja ovat mm. MP 58 Van, joka on suunniteltu pakettiautolle. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 73 dB – ja MPS 53. Toinen talvirengasmalli on Sibir Snow, tehokkuusluokat vierintävastus E-C, märkävastus C ja melupäästö 71 – 73 dB. Sibir Snow -sarjassa on myös talvirengas maastureille. Nordicca-sarjasta löytyy kitkarengas sekä henkilöautolle että pakettiautolle.

Matador-renkaat ovat laadukkaita ja hintatasoltaan korkeampaa keskitasoa. Renkaita on saatavilla verkkokaupoista rengas-online.com ja tyremate.fi heti varastosta. Laajemman valikoiman saa rengaskontti.fi, jolla kylläkin on 5 – 14 päivän toimitusaika.

Matador lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun