Linglong renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti, Laatuvanne edustavat Linglong -renkaita. Näet kaikki sivujemme Linglong -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Linglong -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Linglong

Linglong

Linglong on kiinalaisen Shangdong Linglong Tire Co:n tuotemerkki. Vuonna 2011 se yllätti Tekniikan Maailman testissä ohittamalla mm. Michelinin renkaat. Tehtaan tavoitteena on päästä meneillään olevan viisivuotiskauden aikana 50 miljoonan renkaan vuosituotantomäärään.

GreenMax EcoTouring on edullinen kesärengasmalli, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 70 dB. Toinen kesärengas on GreenMax HP010. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus B ja melupäästö 69 – 71 dB riippuen auton mallista.

Suosituin Linglong-rengas on GreenMax UHP, ja sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus B ja melupäästö 70 – 72 dB riippuen. Juuri tämä malli oli yllättäjä vuoden 2011 Tekniikan maailman testissä. Sen etuina pidettiin hyvää ajettavuutta märällä tiellä ja kiitettävää pitoa kuivalla asfaltilla.

Radial 650 Winter Hero on talvirengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB.

Myynti maahantuojan verkkokaupasta vannetukku.fi sekä verkkokaupoista, kuten tyremate.fi ja rengas-online.com. Maahantuojan sivuilta löytää kaikista renkaista tarkat tiedot ja lisäksi muuta rengastietoutta ja ajankohtaisia asioita. Renkaat ovat hintaluokaltaan todella edullisia, ja siihen nähden niiden hinta-laatusuhde on hyvä.

Linglon-renkaat tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun