Aurora renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Aurora -renkaita. Näet kaikki sivujemme Aurora -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Aurora -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Aurora

Aurora

Korealainen rengasvalmistaja Hankook valmistaa renkaita mm. Koreassa, Kiinassa, Indonesiassa ja Unkarissa. Yhtiö ilmoitti vuonna 2013 aikovansa perustaa tehtaan myös Yhdysvaltoihin, Tennesseehen. Aurora on eräs Hankookin valmistamista monista rengasmerkeistä. Michelin omistaa pienen osuuden Hankookista.

Hankook Tire on eteläkorealainen rengasvalmistaja. Vuonna 1941 perustettu yhtiö oli alun perin nimellä Chosun Tire Company. Vuonna 1968 yhtiö sai uuden nimen: Hankook Tire Manufacturing. Nimi Hankook tarkoittaa korean kielellä Koreaa. Tällä hetkellä yritys on maailman seitsemänneksi suurin rengasvalmistaja. Se valmistaa myös alumiinivanteita, akkuja ja jarrulevyjä. Vuonna 2007 yrityksen liikevoitto oli 3,5 miljardia dollaria. Yritys työllistää 14,000 ihmistä maailmanlaajuisesti. Se on toimittanut renkaita moniin kansainvälisiin ralli- ja kilpasarjoihin. Yritys on yksi Melbourne Football Clubin pääsponsoreista.

Aurora renkaisin voit tutustua parhaiten netissä. Voit hakea sopivia nettirengasliikkeitä vaikka hakusanoilla ”Aurora renkaat”. Nettikaupoissa voit vertailla tuotteita ja hintoja aivan vapaasti. Esim. verkkokaupassa www.rengas-online.com voit hakea haluamasi merkkisiä renkaita: annat vaan tarvittavat tiedot kenttiin rengastyyppi, rengaskoko, nopeusluokka ja hintaluokka. Hakulistaukseen tulostuu hakemasi renkaat, mikäli niitä on saatavilla. Muita helposti löytyviä verkkokauppoja, jotka myyvät Aurora-merkkisiä renkaita ovat mm. http://www.rengasjatarvike.com/, http://www.rengaskauppa.net, http://www.rengaskontti.fi sekä http://www.autotarvike.fi. Lisäksi voit kysellä Aurora-renkaita paikkakuntasi rengasliikkeistä. Kaikki rengaskauppiaat eivät pidä varastossa jokaista rengasmerkkiä, jota myyvät.

Aurora lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun