Kumho renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Kumho -renkaita. Näet kaikki sivujemme Kumho -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kumho -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kumho

Kumho

Kumho on eteläkorealainen rengasmerkki. Yritys on perustettu vuonna 1977 nimellä Samyang Tire, mutta se toimii nykyisin nimellä Kumho Tire. Kumho markkinoi näkyvästi: yritys mm. valmistaa renkaita F3-formuloihin ja ryhtyi Manchester Unitedin pääsponsoriksi vuonna 2007.

Kesärengasmerkkejä on useita, mm. KH 27, KH31, Ecsta ja Solus. Niiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus B – G, märkävastus B – C ja melupäästö 71 – 73 dB riippuen auton mallista.

Talvirengasmerkki ovat KW23 ja KW27. Niiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – G, märkävastus E ja melupäästö 73 – 74 dB riippuen auton mallista.

Maastureille on oma KL-kesärengassarja sekä KC- ja KW-mallit talvirenkaille. Pakettiauton kesärenkaita ovat mallit 857 ja KC-53. Pakettiautoille on tarjolla myös talvirengas KC-11. Raskaankaluston valikoimasta löytyvät ohjaavat, vetävät ja perävaunun renkaat.

Verkkokaupoissa, kuten tyremate.fi ja rengas-online.com, saa henkilöajoneuvojen kesä- ja talvirenkaita heti varastosta. Paketti-, maasturi-, ja raskaan kaluston renkaat löytyvät Kumhon suomalaiselta nettisivustolta. Sieltä pääsee etsimään myös lähimmän jälleenmyyjän, joita on kattavasti aina eteläisimmästä Suomesta pohjoisempiin paikkakuntiin asti. Sivustolta löytyy muutenkin paljon rengasasiaa, mm. hyödyllisiä tietoja ja neuvoja oikean renkaan valinnasta ja varastoinnista.

 

Kumho renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun