Kormoran renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Kormoran -renkaita. Näet kaikki sivujemme Kormoran -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kormoran -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kormoran

Kormoran

Kormoran on ranskalaisen Michelin-konsernin rengasmerkki, jota valmistetaan Puolassa. Michelin osti vuonna 1995 70 % puolalaisesta Stomil-Olszynin tehtaasta. Aikaisemmin Stomil -merkillä markkinoidut renkaat myydään nykyisin nimellä Kormoran.

Kormoran tarjoaa mm. kesärengasmallin Impulser. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus C ja melupäästö 71 – 72 dB riippuen auton mallista.

Niin ikään Kormoran Gamma on kesärengas. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E – F, märkävastus C ja melupäästö 68 – 70 dB riippuen auton mallista.

Kolmas Suomessa myynnissä oleva kesärengas on Runpro. Tehokkuusluokat tälle ovat vierintävastus E – F, märkävastus C ja melupäästö 68 - 70 dB riippuen auton mallista.

Kormoran Vanpro on pakettiauton kesärengas. Tehokkuusluokat tälle ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 72 dB.

Kormoranilta löytyy myös talvirengasmerkki Snowpro. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 68 dB riippuen auton mallista.

Kormoran-renkaat valmistetaan Euroopassa ja ovat laadultaan korkeaa tasoa. Hinnaltaan sekä kesä- että talvirenkaat kuuluvat edulliseen hintaryhmään, joten hinta-laatusuhde on hyvä.

Verkkokaupat netissä, kuten rengaskauppa.net ja rengas-online.com sekä rengaskontti.fi myyvät Suomessa näitä renkaita. Rengas-onlineltä niitä saa heti varastosta, kun taas rengaskontti ilmoittaa toimitusajaksi 5 – 14 arkipäivää.

Kormoran renkaat tiivistetysti

Kokemuksia tästä rengasmerkistä

mersu väykky4
Pari talvea ajellut kormoran snowpro kitkoilla eikä moittimista erittäin hyvä pito
Pekka Nevalainen2
Kormoran gamma b 2 ei ainakaan volvon kokoisessa autossa toimi lainkaan. Todella hutera ajaa ja levoton urissa. En suosittele kenellekään, kannattaa hieman lisää satsata ja merkki renkaat.
Kia1
Kormoranit menivät nopeasti sileiksi. Hiljaiset renkaat, mutta vastapainona kuluvat nopeasti. Kannattaa mieluummin hankkia merkkirenkaat.
Audi5
Kormoran on erittäin hiljainen rengas kaikille tien pinnoille. Hyvä ajettavuus, vakaa rengas kovassakin ajossa. Polttoainetaloudellinen pitkillä matkoilla. Kohtuuhinnallakin voi saada laadukkaan renkaan jopa ammattiajoon! Kotimainen merkki oli liian äänekäs, kannatti vaihtaa!
Harry Piela1
Moi, Ostin Kormoranit CitC4 autoon. Ne on muuten valmistettu Serbiassa.. Ja ihan ajettavat asfaltilla, mutta hiekalla vaaralliset..

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun