Kleber renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Kleber -renkaita. Näet kaikki sivujemme Kleber -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kleber -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kleber

Kleber

Kleber on ranskalainen autonrenkaiden valmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1910. Se siirtyi vuonna 1991 toisen ranskalaisen rengasvalmistajan Michelinin omistukseen. Sen toimintaperiaatteena on valmistaa luotettavia, turvallisia ja suorituskykyisiä renkaita. Kleber tehnyt yhteistyötä myös ralliautoilun parissa. Mm. Michele Mouton voitti mestaruuden Audilla ja Kleber-renkailla vuonna 1981.

Suomessa myydään Kleber Dynaxer -kesärengasta, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus B – C ja melupäästö 69 dB automerkistä riippuen. Myynnissä oleva talvirengasmerkki on nastaton Krisalp. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus E ja melupäästö 72 dB automerkistä riippuen.

Ympärivuotiseen käyttöön Suomessa on myynnissä myös Kleber Quadraxer, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 71 dB.

Transpro on pakettiauton rengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus F, märkävastus B ja melupäästö 72 dB.

Kleber-henkilöajoneuvojen renkaita saa verkkokaupasta rengas-online.com, jolla on niitä aina varastossa. Joidenkin liikkeiden kautta Kleber-renkaita saa tilaustuotteena, jolloin toimitusaika on 1 – 5 arkipäivää. Rengas-onlinen sivuilta löytyy myös lähin asennuspiste. Pakettiautonrenkaita voi ostaa verkkokaupasta rengaskontti.fi. Toimitusaika on 5 – 14 arkipäivää.

Lisäksi Kleber valmistaa maatalousrenkaita. Suomalaisista maatalousalan verkkokaupoista löytyy runsas valikoima mm. vetorenkaita ja eturenkaita traktoreihin. Näitä löytyy mm. osoitteesta rengasjatarvike.com.

Rengasmerki Kleber lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun