Hankook renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Hankook -renkaita. Näet kaikki sivujemme Hankook -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hankook -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hankook

Hankook

Hankook on eteläkorealainen, maailman seitsemänneksi suurin rengasvalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1941, ja sillä on valmistusta myös Kiinassa, Unkarissa ja Indonesiassa. Sanana Hankook tarkoittaa Koreaa.

Henkilöauton kesärengas Hankook Ventus on suorituskykyinen ja kestävä. Se toimii hyvin korkeissa nopeuksissa. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus B – F, märkävastus A – C ja melupäästö 69 – 71 dB riippuen merkistä.

Kinerqy Eco on polttoainetehokas ja kestävä rengas, jolla on märällä kelillä hyvä suorituskyky. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus B – C, märkävastus B – E ja melupäästö 70 – 71 dB riippuen auton merkistä.

Optimo on suorituskykyinen kesärengas sekä märällä että kuivalla kelillä. Sen profiilin muotoilu estää vesiliirron syntymistä. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus B – C ja melupäästö 69 dB riippuen auton merkistä.

Icebear on nastaton talvirengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus G, märkävastus E ja melupäästö 70 dB riippuen auton merkistä. Mallin voi saada myös Runflat-ominaisuudella.

Winter ICept on nastaton talvirengas, jonka tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus C ja melupäästö 72 dB riippuen auton merkistä.

RW06 sekä W310 ovat niin ikään nastattomia talvirenkaita, joiden tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – F, märkävastus C – E ja melupäästö 72 – 73 dB riippuen auton merkistä.

Winter IPike on nastallinen talvirengasmalli.

Hankook renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun