Goodyear renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Goodyear -renkaita. Näet kaikki sivujemme Goodyear -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Goodyear -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Goodyear

Goodyear

Goodyear on alun perin amerikkalainen rengasmerkki. Goodyear-konsernilla on valmistusta mm. Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Luxemburgissa ja Turkissa. Ensimmäinen Euroopan tehdas on perustettu jo vuonna 1927.

Goodyearin henkilöauton kesärenkaat on suunniteltu lauhoihin sääolosuhteisiin. Malleja ovat mm. perhe- ja kaupunkiautoille sopiva DuraGrip. Efficient Grip -mallistossa on hyvä pito ja lyhyt jarrutusmatka. Eagle on suorituskykyinen, lyhyen jarrutusmatkan takaava rengas, ja Excellence renkaassa on erinomainen pito, hyvä käsiteltävyys ja ajomukavuus. Useisiin malleihin on saatavissa myös RunOnFlat -toiminto, jolloin puhjenneella renkaalla voi ajaa jopa 80 km. UltraGrip -talvirenkaat henkilöautoille takaavat turvallisen ajon lumella ja jäällä. Ultra Grip Ice+ on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Eagle-sarjassa on myös erikoisrengas suurille kaupunkimaastureille. Wrangler on taas kehitetty maastoajoon. Ultra Grip on maastureille suunniteltu tehokas talvirengas, jossa on hyvä pito kaikissa olosuhteissa.

Goodyearilla on laadukkaat merkkinsä myös paketti-, kuorma ja linja-autoille. Myös maastossa työskentelyyn, esimerkiksi maansiirtokoneille, on oma rengasvalikoimansa.

Tehokkuusluokat Goodyear-henkilöautonrenkaissa ovat korkealla tasolla ja melupäästö alhainen. Samoin renkaiden hintataso on korkeampaa luokkaa.

Eri rengasmerkkeihin voi tutustua suomalaisella kotisivulla goodyear.eu, josta löytyvät myös jälleenmyyjät. Rengasverkkokaupat osoitteissa tyremate.fi, rengas-online.com ja euromaster.fi välittävät lähinnä henkilöajoneuvojen renkaita. Lähin jälleenmyyjä löytyy helposti postinumerohaulla.

Goodyear lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun