Goodyear renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Goodyear -renkaita. Näet kaikki sivujemme Goodyear -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Goodyear -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Goodyear

Goodyear

Goodyear on alun perin amerikkalainen rengasmerkki. Goodyear-konsernilla on valmistusta mm. Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Luxemburgissa ja Turkissa. Ensimmäinen Euroopan tehdas on perustettu jo vuonna 1927.

Goodyearin henkilöauton kesärenkaat on suunniteltu lauhoihin sääolosuhteisiin. Malleja ovat mm. perhe- ja kaupunkiautoille sopiva DuraGrip. Efficient Grip -mallistossa on hyvä pito ja lyhyt jarrutusmatka. Eagle on suorituskykyinen, lyhyen jarrutusmatkan takaava rengas, ja Excellence renkaassa on erinomainen pito, hyvä käsiteltävyys ja ajomukavuus. Useisiin malleihin on saatavissa myös RunOnFlat -toiminto, jolloin puhjenneella renkaalla voi ajaa jopa 80 km. UltraGrip -talvirenkaat henkilöautoille takaavat turvallisen ajon lumella ja jäällä. Ultra Grip Ice+ on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Eagle-sarjassa on myös erikoisrengas suurille kaupunkimaastureille. Wrangler on taas kehitetty maastoajoon. Ultra Grip on maastureille suunniteltu tehokas talvirengas, jossa on hyvä pito kaikissa olosuhteissa.

Goodyearilla on laadukkaat merkkinsä myös paketti-, kuorma ja linja-autoille. Myös maastossa työskentelyyn, esimerkiksi maansiirtokoneille, on oma rengasvalikoimansa.

Tehokkuusluokat Goodyear-henkilöautonrenkaissa ovat korkealla tasolla ja melupäästö alhainen. Samoin renkaiden hintataso on korkeampaa luokkaa.

Eri rengasmerkkeihin voi tutustua suomalaisella kotisivulla goodyear.eu, josta löytyvät myös jälleenmyyjät. Rengasverkkokaupat osoitteissa tyremate.fi, rengas-online.com ja euromaster.fi välittävät lähinnä henkilöajoneuvojen renkaita. Lähin jälleenmyyjä löytyy helposti postinumerohaulla.

Goodyear lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun