Goodride renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Rengas-Online, Rengaskontti, Riekko.eu edustavat Goodride -renkaita. Näet kaikki sivujemme Goodride -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Goodride -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Goodride

Goodride

Goodride on kiinalaisen rengasvalmistajan Hangzhou Zhongch Rubberin merkki, jota markkinoi johtava saksalainen rengasverkkokauppa Delticom. Suomessa maahantuoja on vannetukku.fi . Renkaita on vannetukun lisäksi myynnissä useissa verkkokaupoissa, kuten tyresto.com ja rengas-online.com.

Goodride-kesärenkaat edustavat Ultra High Performance -teknologiaa. SA-05-mallin ominaisuuksia ovat turvallisuus, suorituskyky ja mukavuus. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus C ja melupäästö 74 dB. SV308-mallissa tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 72 dB. Renkaan V-kuvio ja pitkittäisurat estävät tehokkaasti vesiliirtoon joutumista. Ohjaustuntuma ja pito ovat hyvät myös mutkisssa. High Comfort SP-06 edustaa uusinta rengasteknologiaa. Sen moniurakuviointi vähentää rengasmelua, parantaa kaarreajo-ominaisuuksia ja vähentää vesiliirtoriskiä.

Snow Master SW608 on hiljainen kitkarengas, jonka nuolimainen kuviointi antaa hyvän pidon jäisellä tai lumisella tiellä. Sen tehokkuusluokat ovat vierintävastus C, märkävastus C ja melupäästö 73 dB. Frost Extreme SW606 on nastoitettu suomalaisilla Tikka-nastoilla, ja on suunniteltu antamaan parhaan pidon lumisilla ja jäisillä teillä. Materiaali pitää renkaan pehmeänä myös pakkasella.

Pakettiauton renkaita ovat SC301, H170, CR857, SL309 ja SU307 ja kuorma-autoille mallit ovat CM986 ja CR60A.

Goodriden kotisivuilta goodride.fi pääsee tutustumaan tarkemmin renkaisiin, sekä yhdellä klikkauksella verkkokauppaan tai etsimään lähimmän jälleenmyyjän. Goodride-renkaat ovat hinnaltaan edullisia.

Goodride lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun