Gislaved renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Gislaved -renkaita. Näet kaikki sivujemme Gislaved -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gislaved -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Gislaved

Gislaved

Gislaved on alun perin ruotsalainen rengasvalmistaja, joka siirtyi Continental-konsernin omistukseen vuonna 1992. Näin Gislavedin kaupungissa loppui renkaiden valmistus, ja se siirtyi Saksaan. Myöhemmin valikoimaan tulivat myös korkealaatuiset kesärenkaat.

Kesärengasmallistossa on myynnissä Gislaved Ultra Speed, joka soveltuu keski- ja luksusluokan ajoneuvoihin. Sen ajomukavuus mahdollistaa myös todella korkeat nopeudet. Gislaved Urban Speed taas soveltuu pienempiin ja keskikokoisiin autoihin. Se on kestävä, hiljainen ja antaa nautinnollisen ajomukavuuden.

Gislaved Com Speed, on laadukas ja turvallinen pakettiauton rengas, jonka ripamainen rengaskuvio mahdollistaa hyvät ajo-ominaisuudet myös kuljetettaessa raskaampia kuormia. Tasainen ja leveä kuvio vaikuttaa siihen, että rengas on hiljainen.

Gislaved NordFrost 100 on turvallinen, ja sen suomalainen Tristar-nasta takaa varman pidon jäisellä tiellä. Silti sen ajo-ominaisuudet ovat hyvät myös kuivalla tiellä, ja se kuluttaa tietä vähemmän. Tekniikan Maailman testissä 2013 rengas todettiin rauhalliseksi, sen jarrutusmatka oli yksi lyhyimpiä ja sitä suositeltiin Suomen talveen hyvin sopivaksi.

Suomessa Gislaved-renkaita myy ainoastaan Rengasmarket. Lähimmän jälleenmyyjän löytää osoitteesta rengasmarket.fi. Jälleenmyyjiä on nelisenkymmentä kautta maan, pohjoisimpia osia lukuun ottamatta. Useat jälleenmyyjät tarjoavat asennuksen lisäksi myös mm. rengashotellipalvelun. Gislaved-renkaat kuuluvat kalliimpaan hintaluokkaan.

Gislaved renkaat lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun