Continental renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. Svenska Gummihuset, RenkaatVaihtoon, Rengas-Online edustavat Continental -renkaita. Näet kaikki sivujemme Continental -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Continental -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Continental

Continental

Continental AG perustettiin Hannoverissa, Saksassa jo vuonna 1871. Se on maailman neljänneksi suurin henkilöauton renkaiden valmistaja ja suurin talvirengasvalmistaja.

Conti Premium Contact on kesärengas, jossa on erinomainen pito macro-block -palalukituksen ansiosta, lyhyt jarrutusmatka ja hyvät vesiliirto-ominaisuudet. Polttoaineenkulutus alhainen ja äänenvaimennin pienentää rengasmelua. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – F, märkävastus A – C ja melupäästö 68 – 71 dB välillä automerkistä riippuen.

Conti Eco Contact -kesärengas on suunniteltu erityisesti mahdollisimman pientä vierintävastusta silmällä pitäen, mutta märkäpidon laadusta ei ole tingitty. Renkaassa on hyvä kulumiskestävyys. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus B – C, märkävastus B ja melupäästö 71 dB .

Conti Sport Contact -kesärenkaassa on macro-block -palakuviointi, joka takaa hyvät ajo-ominaisuudet kaarteissa, ja Black-Chili -seosteknologian ansiosta kumiseos mukautuu eri ajo-olosuhteisiin. Alhainen polttoaineen kulutus ja vähäinen luontainen värinä toteutuvat suurillakin nopeuksilla. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E – F, märkävastus B – C, melupäästö 71 – 74 dB automerkistä riippuen.

Conti IceC ontact on suomalaisilla Tikka-nastoilla varustettu talvirengas. Renkaassa on jäisellä tai lumisella tiellä huippupito, ja sen ohjattavuus on erinomainen.

Conti Viking Contact on kitkarengas, jossa on erinomainen pito niin jäällä kuin lumella, lyhyt jarrutusmatka ja hyvä ajettavuus myös märällä, sulalla tiellä. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E märkävastus F ja melupäästö 71 dB.

Winter Contact -talvirengas on suorituskykyinen ja vetovoimainen rengas, jossa on myös hyvät jarrutusominaisuudet. Tehokkuusluokat vaihtelevat merkin mukaan. Renkaan vierintävastus on C – F, märkävastus C – E ja melupäästö 72 dB.

Continental- renkaita myyvät mm. verkkokaupat rengas-online.com ja rengaskauppa.net. Hinnat ovat korkeampaa keskiluokkaa.

Continental lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun