Fulda renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Fulda -renkaita. Näet kaikki sivujemme Fulda -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fulda -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Fulda

Fulda

Fulda on saksalainen rengasvalmistaja, joka siirtyi Goodyearin omistukseen vuonna 1961. Fulda toimii Goodyear Dunlop Tires germany GmbH-konsernin alaisuudessa.

Fulda EcoControl- kesärenkaissa on EcoTread-muotoilu, joka vähentää vierintävastusta. Sillä on korkea suorituskyky ja hyvät jarrutusominaisuudet, mukaan lukien lyhyt jarrutusmatka märällä kelillä. Se on myös hyvin kestävä ja polttoainetehokas. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus B – C sekä melupäästö 68 dB, merkistä riippuen.

Carat Progress on kesärengas, jolla on lyhyt jarrutusmatka erityisesti märällä tiellä. Lisäominaisuutena sille voi lukea hyvän ohjattavuuden. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E – F, märkävastus C sekä melupäästö 69 – 70 dB merkistä riippuen.

Sport Control on urheiluautoille suunniteltu kesärengas ja sopii sekä kuivalle että märälle tielle. Sillä on alhainen polttoaineen kulutus ja CO₂ -päästötaso. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – F, märkävastus A – C, melupäästö 67 – 69 dB.

Fulda Kristall Control -talvirenkailla on korkea suorituskyky erityisesti talvioloissa Bubble Blades-yhdistelamelleiden ansiosta. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus E, märkävastus E ja melupäästö 68 dB.

Kristall Montero -talvirenkaassa on tarkka ohjattavuus. Kumiseoksen sisältämä hartsi takaa tasapainoisen ajo-ominaisuuden ja estää vesiliirtoa tehokkaasti. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – E, märkävastus C ja melupäästö 69 dB.

Fuldan 4x4 Road on kestävä citymaasturin rengas, jota voi käyttää ympäri vuoden. Suorituskyky laskee jonkin verran alle +7°C lämpötilassa. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – F, märkävastus C – E, ja melupäästö 70 – 71 dB.

Suomessa Fulda-renkaita myyvät verkossa mm. rengas-online.com, rengaskauppa.net. Renkaiden hinta-laatusuhde on hyvä. Lisätietoja kaikista Fulda-renkaista löytyy osoitteesta fulda.com.

Fulda lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun