Firestone renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Firestone -renkaita. Näet kaikki sivujemme Firestone -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Firestone -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Firestone

Firestone

Firestone on alun perin ohiolaisen maanviljelijän Harvey S. Firestonen vuonna 1900 perustama yritys, joka aloitti toimintansa valmistamalla traktorin renkaita. Nykyisin se on osa maailman suurinta rengasvalmistajaa, Bridgestone Corporationia.

Firestonen Firehawk on henkilöautoille suunniteltu kesärengassarja. Se on legendaarinen, tyylikkäästi muotoiltu, luotettava ja turvallinen rengas, joka on myös erittäin suorituskykyinen. Tehokkuusluokat ovat vierintävastus C – G, märkävastus B – C, ja melupäästö vaihtelee 70 – 73 dB välillä merkistä riippuen.

Winterhawk on talvirengassarja, joka takaa turvallisen ajon talviolosuhteissa. Kulutuspinnan kuviointi takaa hyvän vetovoiman lumessa, märällä kelillä tai jäällä. Merkistä riippuen tehokkuusluokat vaihtelevat hieman: vierintävastus E – F, märkävastus C, melupäästö 70 – 73 dB.

Winterforcen ominaisuudet vastaavat korkeimpia lumiolosuhteille asetettuja vaatimuksia. Winterforce sopii hyvin myös nastoitettavaksi. Kulutuspinnan kolmiulotteinen kuviointi takaa luotettavan vetovoiman niin lumessa, märällä tiellä kuin jäällä. Tehokkuusluokat tälle merkille eivät ole saatavilla.

Suomessa Firestonen henkilöauton renkaita myyvät verkossa mm. rengas-online.com, rengaskauppa.net, euromaster.fi ja tyremate.fi. Rengas-onlinelta ostettaessa voi toimituksen sopia suoraan asennusliikkeeseen

Firestone-maatalousrenkaita myy mm. Bridgestone Finland Oy. Hinnasto ja tarkat tuotetiedot sekä yhteystiedot löytyvät osoitteesta bridgestone.fi. Maatalousrenkaita on laaja valikoima traktoreille, traktorin perävaunuille, maatalouskoneille sekä työ- ja metsätyökoneille. Aluemyyntikonttorit löytyvät Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomesta.

 

Firestone lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun