Avon renkaita myyvät nettikaupat

Rengaskaupoista mm. RenkaatVaihtoon, Rengas-Online, Rengaskontti edustavat Avon -renkaita. Näet kaikki sivujemme Avon -renkaita myyvät rengaskaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Avon -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Avon

Avon

Avon on valmistanut laadukkaita renkaita jo vuodesta 1904 alkaen. Avon valmistaa renkaita, jotka sopivat kaikenlaisiin autoihin, moottoripyöriin, mönkijöihin, pakettiautoihin sekä perävaunuihin. Avonin renkailla on ajettu myös monilla kilparadoilla sekä kahdella että neljällä pyörällä. Avon on yhdistänyt vuosisadan kokemuksen ja uusimmat suunnittelu- ja valmistustekniikat, ja siksi renkaat ovat laadukkaita ja suorituskykyisiä. Jos etsit luotettavia renkaita ja haluat kokea mukavia ajonautintoja, valitse Avon.

Avon renkaat omistaa Cooper Tire & Rubber Company. Voit tutustua Avon-tuotteisiin osoitteessa: avon-tyres.co.uk.

Suomessa Avon-merkki on hieman tuntemattomampi autonrenkaiden valmistaja. Avon-renkaita saa tilaamalla vaikka nettikaupasta osoitteesta: http://www.rengas-online.com/ tai ottamalla yhteyttä liikkeeseen Timo Virtanen OY. Rengas-online tarjoaa laajan valikoinan Avon-renkaita monella eri hakutavalla. Timo Virtanen aloitti Avon-tuotteiden piirimyyjänä 1980-luvun alussa. Hän on aina luottanut Avonin renkaisiin, ajaen niillä mm. 10 Suomen mestaruutta jäällä ja rallikrossissa. Avonin valmistamilla kilparenkailla on myös saavutettu lukuisia mestaruuksia kansainvälisissä kilpasarjoissa.

Moottoripyörien ja mönkijöiden renkaisiin ovat erikoistuneet mm. Jutako Oy ja rengaskontti.fi. Jutako Oy on toiminut Avon-moottoripyörärenkaiden maahantuojana vuodesta 1992. Yritys sijaitsee Vantaalla, ja sillä on Suomessa noin 80 jälleenmyyjää. Rengaskontista saat renkaat moottoripyöriin sekä mönkijöihin. Saatavilla on lähes 4000 rengasta kattava valikoima.

lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun