Premium renkaat

Premium renkaatSana premium on englantia ja tarkoittaa suoraan käännettynä laadultaan erinomaista. Sillä voidaan tarkoittaa myös hinnaltaan tai kuluttajan kokemalta arvolta korkeampaa tuotetta tai palvelua. Tunnettu suomalainen aikakauslehti Tekniikan Maailma on määritellyt premiumin näin: ”Premiumissa on ominaisuuksia, joista kuluttajat ovat valmiita maksamaan tietyn hintalisän yli vastaavan tuotteen perushintojen. Premium ei ole laadun synonyymi, vaan kyse on enemmänkin laadun tunnusta, joka saavutetaan materiaaleilla tai edistyksellisellä tekniikalla.”

Premium-termiä käytetään laajasti myös autojen tai autonrenkaiden markkinoinnissa, jossa se viittaa markkinasegmentin tuotemerkkeihin tai tuotteisiin. Premium-nimikkeen koetaan antavan kuluttajalle todellista tai kuviteltua lisäarvoa korkeamman hintansa myötä.

Primium luokan renkaat löydät mm. seuraavista rengasliikkeistä:

Yhteensä: 6 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aurora
Avon
BF Goodrich
Barum
Bridgestone
Continental
Cooper
Debica
Dunlop
Falken
Firestone
Fulda
Gislaved
Goodride
Goodyear
Hankook
Kleber
Kormoran
Kumho
Linglong
Marangoni
Marshal
Matador
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Riken
Sava
Semperit
Star Performer
Sunny
Toyo
Uniroyal
Viking
Vredestein
Wanli
Yokohama
Poista kaikki suodattimet

Premium-käsite voi vaihdella myös sen mukaan, missä päin maailmaa asiaa tarkastellaan. Suomessa premium-määritelmän tavoittama taso nousee useimmiten suoraan verotuksen tai korkeamman hinnan myötä. Näin ei välttämättä tapahdu kaikkialla maailmassa. On monia maita, joissa premium-käsitettä ei veroteta yhtä rankasti kuin meillä Suomessa, joten itse luokituskaan ei aina saa yhtä laajaa arvostusta kuin Suomessa.

Premium-laatuisia autonrenkaita saa tilaamalla vaikka netistä. Nettikauppaja on useita ja niiden avulla on helppo vertailla sekä tuotteita että niiden hintoja. Myös monet Internet-hakukoneet voivat olla suurena apuna etsiessäsi premium-luokan renkaita.

Premium renkaita valmistavat monet suuret rengasvalmistajat, saadakseen laajempaa valikoimaa ja lisää näkyvyyttä renkailleen. Tällaisia tunnettuja rengasmerkkejä ovat mm. Goodyear, Continental, Michelin, Nokian Hakkapeliitta, Dunlop, Pirelli ja Bridgestone.

Monessa rengasnettikaupassa pystyt hakemaan renkaita tiettyjen määritelmien perusteella. Eräs hakukriteeri voi olla juuri premium renkaat. Haun avulla voit vertailla eri valmistajien renkaita keskenään. Myös monista rengastesteistä voi olla apua renkaiden valintaan. Useimmiten premium renkaat ovat pärjänneet rengastesteissä tavallisia renkaita paremmin. Tämä riippuu tietysti monista seikoista, kuten millasella alustalla on testattu ja kuka on testin suorittaja tai sponsori. Tutkimalla useita eri testejä voidaan tehdä tarkempia johtopäätöksiä renkaiden ominaisuuksista ja niiden suorituskyvyistä.

Voit esimerkiksi mennä verkkokauppaan rengas-online.com. Täällä voit valita haluamasi rengaskoon, nopeusluokan ja hakea haluamasi rengasluokan renkaita. Jos valitset premium renkaat ja hyväksyt haun, saat listan verkkokaupan valikoimiin kuuluvista tunnetuista premium renkaista. Rengas-online on Delticom AG:n omistama saksalainen Internet-palvelu. Rengas-onlinesta tilaaminen on helppoa. Voit säästää aikaa ja rahaa, ja renkaat toimitetaan kotiovellesi tai vaihtoehtoiseen osoitteeseen, esim. sopimusasentajalle. Myös renkaiden asennuspalvelut voi hoitaa Rengas-onlinen kautta. Verkkokaupan hinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen. Renkailla on 30 päivän palautusoikeus. Toimitus kestää yleensä noin viikon, mutta joskus toimitusajoissa voi tulla viiveitä esim. varastotilanteesta johtuen. Maksutapoja on monia.

Toinen esimerkki vastaavasta täysin suomalaisesta autonrenkaita myyvästä verkkokaupasta löytyy osoitteesta http://www.rengaskauppa.net. Menemällä sivulle http://www.rengaskauppa.net/renkaat voit käyttää hakua premium renkaat. Tarkentamalla hakukriteereitä mallin, mittojen, kantavuuden, nopeusluokan, tyypin yms. mukaan saat hakulistauksen juuri sinulle sopivista renkaista. Verkkosivuston omistaa ja ylläpitää Pirkkalan Rengaskauppa Oy. Toimitusajat on mainittu verkkokauppassa tuotekohtaisesti. Lähetyksen hinta on tavaramäärästä riippumatta 30 euroa. Tilaukset toimitetaan kotiovelle saakka. Nouto veloituksetta yrityksen toimipisteestä Pirkkalassa, jossa myös asennukset hoidetaan näin haluttaessa. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, ja tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelun kautta. Verkkokaupassa voi maksaa kaikilla tunnettujen pankkien tileiltä. Myös monet luottokortit hyväksytään maksuvälineinä.

Premium renkaat lyhyestiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun