Kesärenkaat netistä

Kesärenkaat rengasliikkeen verkkokaupastaPian tulee taas kevät ja kesä. Ihmiset laittavat autoihinsa ja muihin kulkuvälineisiinsä kesärenkaat alle. Mutta mistä kannattaa etsiä uusia kesärenkaita, jos vanhat ovat jo tulleet tiensä päähän?

Kesärenkailla on Suomessa useita myyntipaikkoja, joista niitä voi hankkia. On autoliikkeitä, rengasliikkeitä, varaosaliikkeitä sekä erilaisia nettimyymälöitä. Helpoin tapa tutustua kesärengasvalikoimiin on nettisivujen selailu. Suomalaisilla nettirengasliikkeillä on hyvät valikoimat kesärenkaita moniin eri kulkupeleihin kuten henkilö-, paketti-, kuorma-autoihin, 2-pyöräisiin, mönkijöihin sekä peräkärryihin. Koska nettirengasliikkeitä on niin monia, niistä kaikista ei millään pysty kertomaan. Joten nyt voimme tutustua hieman tarkemmin vain muutamaan niistä.

Kesärenkaat hankit kätevästi seuraavista rengasliikkeiden verkkokaupoista:

Yhteensä: 5 rengaskauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Arvostelun mukaan
X
Valitse tuotemerkki
X
Aurora
Avon
BF Goodrich
Barum
Bridgestone
Continental
Cooper
Debica
Dunlop
Falken
Firestone
Fulda
Gislaved
Goodride
Goodyear
Hankook
Kleber
Kormoran
Kumho
Linglong
Marangoni
Marshal
Matador
Maxxis
Michelin
Nankang
Nexen
Nokian
Pirelli
Riken
Sava
Semperit
Star Performer
Sunny
Toyo
Uniroyal
Viking
Vredestein
Wanli
Yokohama
Poista kaikki suodattimet

Voit käyttää jotain hakukonetta, kuten Google tai Yahoo, ja etsiä hakusanoilla ”kesärenkaat netistä”. Hakutulos antaa useita vaihtoehtoisia paikkoja, joissa myydään kesärenkaita. Tällaisia yleisimpiä hakutulosten antamia nimiä ovat esimerkiksi Rengas-Online, Riekko, Kesärengas, Vianor, Tire, Euromaster, Rengaskontti, Rengaskeskus, Rengaskauppa, Rengaskaupat, Vannetukku, Tyremate ja Renkaat-netistä. Varsinaisia isompia autorengasketjuja näistä ovat Vianor ja Euromaster. Näillä ketjuilla on lähes koko Suomen kattava myymäläverkosto. Lisäksi nämä liikkeet toimittavat myös tuotteitaan netin välityksellä kattavan nettimyymälänsä kautta. Toimitukset voidaan tilata joko kotiin tai muuhun haluttuun osoitteeseen. Liikkeiden kautta voidaan järjestää myös muita kuin rengas- ja vannepalveluita, kuten pieniä huoltoja autolle tai renkaiden kausisäilytystä, jota myös rengashotelliksi kutsutaan.

Nettirengaskaupoissa pystyy helposti vertailemaan eri rengasmalleja keskenään. Myös hintavertailut ja toimitusehdot ovat helposti esillä ainakin useimmissa Suomessa toimivissa nettikaupoissa. Toimitusajat voivat vaihdella hieman ja juhlapyhät saattavat viivästyttää toimituksia. Myös kesä- ja talvikausien kynnyksellä toimitukset saattavat viivästyä hieman.

Melko tuore tulokas nettirengasmarkkinoilla on http://www.rengaskontti.fi/. Verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman renkaita markkinoiden edullisimpaan hintaan. Renkaat voidaan toimittaa suoraan kotiovellesi tai haluamaasi muuhun osoitteeseen rahtivapaasti toimitettuna. Renkaat saapuvat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat. Valikoimissa on jo tuhansia tuotteita. Verkkokaupan omistaja ja ylläpitäjä on Pirkkalan Rengaskauppa Oy 30-vuotisella kokemuksella renkaiden myynnistä. Rengaskontti takaa laadukkaan ja luotettavan palvelun sekä turvallisen online-tilaamisen. Rengaskontti vastaa itse myymistään tuotteista, ja asiointi on helppoa luotettavan suomalaisen yrityksen kanssa.

Toinen nettirengaskauppa, joka toimittaa renkaita rahtivapaasti kuluttajille, on http://www.rengas-online.com. Tilaaminen Internetissä onnistuu ympäri vuorokauden. Toimitukset hoituvat noin viikossa. Tilaukset voidaan toimittaa haluamaasi osoitteeseen tai asennuspisteeseen. Verkkokaupassa on laaja valikoima laaturenkaita. Rengasmerkkejä on jopa 100 ja erilaisia renkaita on tarjolla yli 35 000. Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisemmista hinnoista kuin rengaskaupoista ostettaessa. Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen, jos tilattavia tuotteita on 2 tai enemmän. Saatavilla on sopimusliikkeiden kautta myös asennuspalvelua yli 350ssä liikkeessä. Renkailla on 30 päivän palautusoikeus.

Vielä yksi tarkemman tutustumisen arvoinen nettirengaskauppa on http://www.vannetukku.fi/. Vannetukku toimii pääasiassa Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa. Suomessa suuret tukkutilaukset asiakkaille kuljetetaan yhtiön omalla kuljetuskalustolla. Suomen Posti (Itella Oy) hoitaa normaalitilaukset asiakkaiden kotioville saakka. Vannetukun suurin varasto sijaitsee Kouvolassa, josta Suomen Posti (Itella Oy) noutaa suurimman osan toimituksista. Muita varastoja on myös Iisalmessa ja Ylivieskassa. Vannetukun nettikaupan myyntihenkilöstö työskentelee hajautetusti eri toimipisteissä hyödyntäen nykytegnologian mahdollisuuksia etätyöskentelyyn.

Yhteenveto kesärenkaiden tilaamisestaEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun