Laatuvanne

Laatuvanne

224.2
(22)
 • Toimitus 1-3 arkipäivää
 • Matkahuollon bussipaketti 4,90€ ja kotiinkuljetus 9,90€
 • Yli 200€ tilaukset ilmaiseksi kotiovelle
 • Suomalainen rengaskauppa

  Rengasmerkkiä klikkaamalla näet Laatuvanne -tuotteet.
  Laatuvanne.fi on kotimainen netistä löytyvä rengaskauppa, jossa on tarjolla runsas valikoima rengasmaailman ykköstuotteita. Verkkokauppaa hallinnoi ja ylläpitää Rengas-Nyyssönen Ky, jolla on kokemuksia rengasalalta yli 30 vuoden ajalta. Kaikki verkkokaupan renkaat soveltuvat Suomen olosuhteisiin. Valikoimassa on talvirenkaita sekä kevyeen talvikäyttöön että vaativiin olosuhteisiin. Kesärenkaissa on niin merkkituotteita kuin edullisempia merkkejä.

  Laatuvanne-rengaskaupassa olevia rengasmerkkejä ovat esimerkiksi Continental, GoodYear, Kormoran, Kumho, Nokian Renkaat, Michelin ja Sava. Laatuvanne.fi:ssä renkaita voidaan etsiä esimerkiksi merkin ja koon perusteella. Laatuvanne.fi-verkkokaupan hinnat ovat kilpailukykyisiä. Lisäksi verkkokaupasta löytyy tarjouksessa olevia tuotteita. Tilauksista voi saada alennusta myös käyttämällä esimerkiksi nettisivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi löytyviä alennuskoodeja.

  Laatuvanteen kesä- ja talvirenkaat toimitetaan helposti ja turvallisesti Matkahuollon kautta, yleensä 1 – 5 arkipäivässä tilauksesta. Käytettäessä Matkahuollon Kotiinkuljetusta tilatut tuotteet toimitetaan koko Suomen alueella suoraan vastaanottajalle sovitun mukaisesti. Matkahuollon Bussipaketissa tilaus toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, josta sen voi noutaa lähetystunnuksella. Yli 200 euron tilauksiin sisältyy ilmainen kotiinkuljetus. Maksamiseen voidaan käyttää suomalaisia verkkopankkeja sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard –kortteja. Lisäksi käytettävissä on Matkahuollon Bussiennakko, jossa tilaus maksetaan kotiinkuljetuksen yhteydessä kuljettajalle tai noudon yhteydessä Matkahuollon toimipisteeseen. Renkaiden ostaminen myös laskulla tai osamaksulla on mahdollista.


  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  make5
  Ei vois parempaa palvelua saada enää,homma toimii todellakin niin kuin sanotaan.NOPEA TOIMITUS.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun