Rengaskontti

Rengaskontti

313.0
(31)
 • Toimitustapa: Kotiovelle kuriirilla
 • Toimitusaika: 5-14 vrk
 • Toimituskulut: Ilmainen
 • 14pv palautusoikeus
 • Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti tai Joustoluotto

  Rengasmerkkiä klikkaamalla näet Rengaskontti -tuotteet.
  Rengaskontti on netissä toimiva rengaskauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman renkaita markkinoiden edullisimpaan hintaan ja suoraan kotiovelle rahtivapaasti toimitettuna. Rengaskontti tilaa uudet renkaat Keski-Euroopan suurilta varastoilta ilman välikäsiä, ja siksi säästät paitsi omassa ajassasi, myös edullisissa hinnoissa. Renkaat kannattaa tilata netistä.

  Rengaskonttia hoitaa Pirkkalan Rengaskauppa Oy, jolla on lähes 30 vuoden kokemus autonrenkaiden myynnistä. Luvassa on laadukas ja luotettava palvelu sekä turvallinen online-tilaaminen. Suomalaiseen rengaskauppaan voit luottaa myös mahdollisissa reklamaatioissa tai lisätarpeissa. Kun lähtee ostamaan renkaat netistä, pitää tutustua valikoiman kattavuuden lisäksi toimitusehtoihin ja -aikoihin. Joistakin netin rengaskaupoista tilatut uudet renkaat pitää käydä asentamassa myyjän palvelupisteessä, Rengaskontti.fi toimittaa uudet renkaat kotiovelle, ja ne voi asentaa itse tai asennuttaa omalla huoltamolla.

  Rengaskontin valikoimissa on tuhansia renkaita. Renkaiden ostamiseen netissä tarvitaan tietoa auton renkaiden perusmitoista ja siitä, millaiseen käyttöön uudet renkaat tulevat. Auton käyttöoppaan lisäksi tietoa saa auton merkkiliikkeestä ja tietysti netistä. Netissä on myös kokemuksia eri valmistajien renkaista ja netin rengaskaupoista. Rengaskontti.fi -sivustolla on myös palautesivu, josta voi lukea muiden uudet renkaat netistä hankkineiden kokemuksia.

  Rengaskontti on netissä toimiva rengaskauppa, josta tilatut renkaat tulevat suoraan Euroopasta kotiovelle toimitettuna.

  Rengaskontin rengasvalikoima on laaja ja kattava.
  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  Matti5
  Rengaskontti teki mitä tilasin. Tilaus to aamuna, Contin renkaat pihalla Saksasta ti aamulla. Tuoreet kumit, alle 2kk valmistuksesta. Rengaskontti oli 10% kalliimpi kuin suoraan Saksasta olis saanut, mutta kotimainen toimija puolsi. Tyytyväinen olen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun