Rengaskeskus

Rengaskeskus

64.0
(6)

   Rengasliike on lopettanut toimintansa. Linkki johtaa sinut etusivullemme.

   Rengaskeskus, kuten nimestäkin voi päätellä, on rengaskaupan ammattilainen. Kun tarvitset ajoneuvoosi uudet renkaat, kannattaakin ensiksi tarkistaa osoite rengaskeskus.com. Rengaskeskuksen rengaskaupassa on kattava valikoima markkinoiden johtavia rengasmerkkejä kaikilta suurimmilta valmistajilta. Sen sijaan että kiertäisit rengasliikkeitä juuri sopivaa rengasta ajoneuvoosi etsien, voit surffailla Rengaskeskuksen kotisivuille mukavassa nojatuolissa rentoutuen ja paneutua rengasostoksiin kodin rauhassa.

   Rengaskeskus tarjoaa laajan valikoiman

   Rengaskeskuksen rengasvalikoima on hyvin kattava. Löydät verkkokaupasta niin kesä- kuin talvirenkaat, kitkat ja nastat. Merkkivalikoimasta löydät luotettavat ja tunnetut Dunlopin, Bridgestonen, Nokian, Continentalin, Michelinin, Goodyearin ja monia muita arvostettuja merkkejä. Rengaskeskuksesta löydät myös edullisia käytettyjä renkaita. Oikean rengasvalinnan tekoa helpottavat suuret kuvat renkaista ja kattavat tiedot niiden ominaisuuksista. Rengaskeskuksen osaava asiakaspalvelu auttaa myös mielellään jos sopivan renkaan löytäminen osoittautuu hankalaksi tehtäväksi.

   Tilaamisen helppoutta

   Ostaessasi renkaat Rengaskeskuksen verkkokaupasta voit maksaa tilauksesi tavallisimmilla maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Voit niin halutessasi noutaa tilauksesi Rengaskeskuksen toimipisteestä, osoitteessa Korvasienentie 6, 00760 Helsinki. Renkaat voidaan toimittaa sinulle kotiovelle tai muuhun valitsemaasi osoitteeseen. Toisaalta voit myös tilata renkaat lähetettäväksi Rengaskeskuksen rengashotelliin, jossa ne asennetaan ajoneuvoosi. Toimituksesta kotiosoitteeseen veloitetaan 49 euroa.
   Kokemuksia tästä rengaskaupasta

   M.Viitala5
   Vaihdatin tuulilasin elokuussa 2016 ja he maksoivat puolet tuulilasinvakuutuksen omavastuusta. Tekivät homman hyvin ja ajallaan. Hyvää ja ystävällistä palvelua. Suosittelen!
   mahtava5
   Todella hyvä ja nopea

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


   Siirry alkuun