Euromaster

Euromaster

34.0
(3)
 • Toimitustapa: Toimitetaan valittuun Euromaster palvelupisteeseen
 • Toimitusaika: Ilmoitetaan tilausvahvistuksessa
 • Toimituskulut: Toimitus ja asennus kuuluu tuotteen tilaushintaan
 • Ostosten palauttaminen: 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Maksutavat: Ennakkomaksu  

  Auton rengaskaupat kannattaa tehdä netissä. Toki vielä voi hankkia uudet renkaat myös huollon yhteydessä autokorjaamosta ja myymälästä uuden auton kylkiäisenä. Liikkeessä myyjän on tietysti pitäydyttävä heillä myynnissä olevassa mallistossa, ja rengaskauppa tulee tehtyä rajatusta valikoimasta ja yhdellä suosituksella. Kun etsii renkaat netistä, on valittavana laaja mallisto. Netistä renkaat tilaamalla saa varmasti sellaiset uudet renkaat, joiden ominaisuuksiin on saanut rauhassa perehtyä, vertailla ja kysyä muiden kokemuksia. Uudet renkaat kannattaa ostaa netistä Euromasterin kattavasta valikoimasta osoitteesta euromaster.fi.

  Euromaster on Euroopan suurin rengaskauppaketju, jonka ansiosta on helppo tutustua kaikkiin rengasasioihin netissä. Sivustolla saat yleistä tietoa ja ohjeita, ja voit hakea kätevällä hakupalvelulla juuri sinun autoosi sopivat uudet renkaat. Euromaster palvelee asiakkaitaan monessa toimipisteessä tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelua. Tämä rengaskauppa tarjoaa uusien renkaiden lisäksi kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset ja ohjauskulmien säädöt. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia: tarjolla on Michelin, Nokian, BFGoodrich, Tigar, Goodyear, Örum ja monia muita. Kun ostat uudet renkaat netistä, ostettujen tuotteiden hintaan kuuluu aina vaihto ostajan valitsemassa palvelupisteessä.
  Kokemuksia tästä rengaskaupasta

  TrTr5
  Olen tänä keväänä ostanut kolmet kesärenkaat ja yhdet aluvanteet. Hinnat samoissa kuin muilla. Palvelu on ollut asiallista ja joustavaa. Toisin oli Eco-Topìn kohdalla. Myyvät täyttä roskaa, nastat irtoilevat ja renkaat rikkoutuvat (eivät puhkea vaan hajoavat) Palvelua voi nimittää töykeäksi - oikeastaan sitä ei ole!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun