Vianor

Vianor

22.5
(2)
  • Laskulla 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Kaikilla tuotteilla takuu ja palautusoikeus
  • Paljon maksutapoja
  • Ei kotiinkuljetusta

Rengasmerkkiä klikkaamalla näet Vianor -tuotteet.
Vianorilta löydät laadukkaat renkaat edulliseen hintaan. Tarjolla on sekä kesä- että talvirenkaita niin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin kuin myös moottoripyöriin. Valikoima kattaa renkaat tunnetuimmilta valmistajilta kuten Nokian, Michelin ja Bridgestone. Verkkosivuilta löydät kattavat kuvaukset ja isot kuvat jokaisesta renkaasta. Verkkokaupassa on myös myynnissä lukuisia erilaisia vanteita, useilta eri valmistajilta, monissa eri koissa.

Vianorista renkaat helposti

Renkaiden osto on helppoa Vianor.fi-verkkokaupasta. Sen sijaan että juoksisit liikkeestä toiseen sopivia renkaita etsien, liikenneruuhkassa ja huonossa säässä, voit nyt tehdä ostoksesi kotisohvalta. Valinnassa auttaa kotisivuilta löytyvä yksinkertainen rengasvalitsin. Täyttämällä työkaluun ajoneuvosi merkki, malli, vuosimalli, moottorin koko, rengastyyppi ja –koko, löydät sinulle sopivimmat rengasvaihtoehdot. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme, jotta löydät juuri sinulle sopivat renkaat. Ostamasi tuotteet voit noutaa lähimmästä Vianor-liikkeestä, jossa voit myös, niin halutessasi, asennuttaa ne ajoneuvoosi. Vianor-verkosto käsittää jo yli 1200 liikettä 27 maassa, joista 80 sijaitsee Suomessa, joten kaukaa et joudu ostoksiasi noutamaan.

Vianor tarjoaa useita maksutapoja

Maksaminen onnistuu usein eri tavoin. Ostoksesi voit maksaa luotto- tai pankkikortilla, verkkopankissa, laskulla tai osamaksuna. Laskulla maksettaessa saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Vianorin verkkokaupassa maksaminen on turvallista ja vaivatonta. Kaikilla myydyillä tuotteille on takuu ja palautusoikeus. Takuun pituus vaihtelee tuotteittain.
Vianor liittyvät uutiset

Kuinka löydät oikeankokoiset kesärenkaat? Katso videolta vinkit kesärenkaiden valintaan
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun