Vanteet24.fi

Vanteet24.fi

33.7
(3)
 • Suomalainen rengasliike
 • Kattavasti renkaita ja vanteita
 • Nopeat 1-2 arkipäivän toimitukset
 • Toimitustapa: Matkahuolto 6,90 € ja kotiinkuljetus 19,90 €
 • Maksutavat: kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit (Visa, Visa Elektron, Mastercard, Amerikan express), Mobilepay, Klarnan, Collectorin ja Jouston osamaksu ja tili 

  Vanteet24.fi toimittaa monipuolisesti autonrenkaita ja vanteita

  Vanteet24.fi on toiminut autonrenkaiden ja vanteiden parissa vuodesta 2012 pääpaikkanaan Jalasjärvi. Monipuolinen valikoima on yksi verkkokaupan vahvuuksia. Vanteet24.fi verkkokaupasta löytyy sekä edullisen budjetin autonrenkaita, mutta myös kalliita ja laadukkaita merkkirenkaita. Vanteet24.fi on panostanut nopeaan toimitukseen ja tarkoituksena on toimittaa renkaat asiakkaalle vaikkapa vanteille laitettuna ja tasapainotettuna jo tilauksen jälkeisenä aamuna. Varastotuotteiden kohdalla asiakas saa tilaamansa renkaat 1-2 arkipäivän kuluessa. Kotiinkuljetus maksaa 19,90€. Yhteistyö tukkureiden kanssa takaa sujuvan ja nopean toimituksen. Vanteet24.fi ilmoittaa verkkosivuillaan selkeästi tuotteiden toimitusajan, jos kyseessä on tilaustuote, joten asiakas pysyy hyvin ajantasalla siitä, milloin tuote on mahdollista saada. 

  Autonrenkaiden tilaus vaatii aina huolellisuutta

  Auton vanhan renkaan sivusta voi tarkistaa mallin tiedot, kun on tilaamassa uutta rengasta. Vanteet24.fi -sivuilla on myös hakutoiminto, mikä helpottaa oikean renkaan valintaa. Vanteet24.fi pyytää aina asiakkaalta tarkan automallin, jos tilaus koskee vanteet + renkaat asennuspakettia, koska vanteiden ja renkaiden tulee olla kyseiselle autolle juuri sopivia. Autonrenkailla ei ole palautusoikeutta, jos rengas on asennettu vanteelle, joten tilaus kannattaa tehdä aina huolellisesti. Neuvontaa on mahdollista kysyä myös sähköpostilla tai Vanteet24.fi puhelinpalvelusta. Puhelinpalvelu on auki ma-pe, klo 8-16 numerossa 041-4483457. Asiakas maksaa aina palautuksesta aiheutuvat toimituskulut, jotka ovat merkistä ja tuotteista riippuen 25-40€. 

  Vanteet24.fi toimittaa autonrenkaat nopeasti kotiovelle

  Vanteet24.fi toimittaa varastossa olevat autonrenkaat asiakkaalle nopeasti 1-2 arkipäivässä. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika voi nousta 1-2 viikkoon, joten verkkokaupassa kannattaakin tarkistaa aina renkaan saatavuus ennen tilausta, varsinkin jos renkailla on kiire. Renkaita voi ostaa yhdessä vanteiden kanssa ja Vanteet24.fi verkkokaupasta löytyykin yli 4000 erilaista autonvannetta. Kesärenkaat, kitkarenkaat ja nastarenkaat on verkkokaupassa selkeästi jaoteltu ja renkaita voi hakea myös merkin mukaan. Suosittuja autonrenkaita ovat tällä hetkellä mm. Linglong renkaat, Nankang renkaat, Triangle renkaat, Nokian renkaat, Continental renkaat ja Hankook renkaat. 
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun