Tirendo

Tirendo

44.3
(4)
 • Laaja jopa yli 19000 renkaan valikoima
 • Nopeat 2-5 arkipäivän toimitukset
 • Maksutavat: Luottokortit (Visa, Mastercard, Maestro tai American Express), Paypal ja tilisiirto
 • Ilmaiset toimitukset rengastilauksiin
 • Rengas + vanne paketeissa 9,90€ lisämaksu
 • Saareen tilatessa 8,90€ lisämaksu

  Tirendo toimittaa Suomeen autonrenkaita laajalla valikoimalla

  Tirendo on eurooppalainen rengasmyyjä, joka toimii verkkoyrityksenä. Tirendo on perustettu Saksassa ja se on toiminut vuodesta 2011 lähtien mainoskasvonaan formula1-kuljettaja Sebastian Vettel. Rengasvalikoima on laaja, kattaen renkaat, rengaspaketit, vanteet, moottoripyörän renkaat sekä erikoisrenkaat esimerkiksi kuorma-autoille. Tirendolla on yli 5000 asennuskumppania, joille renkaat voidaan toimittaa myös suoraan renkaiden asennusta varten. Toimitusaika tuotteille on 2-5 arkipäivää. Toimituksesta ei peritä muuten kuluja, mutta rengas-vanne yhdistelmiin lisätään Suomessa 9,90€ maksu. Renkaat voidaan toimittaa joko kotiin tai suoraan Tirendon asennuskumppanille, jolloin asiakkaan ei tarvitse itse kuljettaa renkaita. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

  Tirendo opastaa oikean renkaan valinnassa

  Tirendon sivuilla on selkeät ohjeet, joiden avulla on helppo löytää omalle autolle sopivat renkaat. Hyvä keino on tarkistaa vanhan renkaan tiedot renkaan sivusta ja tilata tämän perusteella uudet renkaat. Tirendosta löytyy talvirenkaita, kesärenkaita sekä jokasään renkaita. Renkaita tilattaessa kannattaa huomioida, että kesärenkaiden perusteella ei voi tilata talvirenkaita, eikä päinvastoin. Suomen talveen tulee hankkia talvirenkaat, jotka on tarkoitettu myös lumelle. Tirendon valikoimissa on sekä kitkarenkaita, että nastarenkaita. Lue lisää kitkarenkaiden ja nastarenkaiden eroista uutisestamme Kitkat vai nastat? Renkaan valinnassa voi myös kysyä apua Tirendon asiakaspalvelusta, joka toimii sähköpostin tai puhelimen kautta. Jos renkaisiin on valmiina vanne, voi Tirendon sivuilta katsoa vanteisiin sopivan rengaskoon. Tirendon etusivulla on kätevä rengashaku, jossa autonrenkaita voi hakea renkaan tyypin tai ajoneuvon mukaan. Renkaiden valintaa voi helpottaa myös se, että tutustuu Tirendon sivuilla eri rengasmerkkeihin ja suosituimpiin renkaisiin. Renkaiden asennuspaikan etsimistä varten asiakkaan tulee syöttää oma postinumero ja Tirendon palvelu suosittelee asennuskumppania kätevästi asiakkaan sijainnin perusteella. 

  Suosituimmat autonrenkaat ja rengasmerkit löytyvät Tirendosta

  Tällä hetkellä suosituimpia rengasmerkkejä ovat Continental-renkaat, Michelin-renkaat, Pirelli-renkaat, Hankook-renkaat, Nokian-renkaat sekä Kumho-renkaat. Asiakkaat etsivät usein myös ympäristöystävällisiä renkaita, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta, esimerkiksi Goodyear EfficientGrip Renkaat tai Michelin Energy Saver Renkaat. Ympäristöystävälliset renkaat kestävät yleensä myös käytössä pidempään. Tirendolla on laaja rengasvalikoima, joten jokaiselle autolle ja käyttäjälle löytyvät nopeasti sopivat renkaat. Asiakastuki on auki maanantaista perjantaihin klo 7-22 numerossa +35 89 424 51 605. 
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi on tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun